به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، روح الله عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۰ آذرماه) و در نطق میان دستور گفت: آنگونه که استحضار دارید، کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه ای را با ۸۰ رای موافق، ۲۸ رای مخالف و ۶۸ رای ممتنع علیه ایران به عنوان ناقض حقوق بشر به تصویب رساند، این قطعنامه توسط کانادا به تأسی آمریکا و دیگر دوستانش تهیه شده بود. این محکومیت که سرتاپا کذب است به بهانه حقوق زنان، کودکان، ازدواج اجباری کودکان، عدم دسترسی زنان و دختران به آموزش ابتدایی، متوسطه و حقوق فرهنگی و اعدام به تصویب رسید.
وی ادامه داد: حال لازم است گذری کوتاه بر نقض حقوق بشر در کشورهای غربی به ویژه کانادا تهیه کننده این بیانیه و آمریکا، فرانسه و انگلیس بپردازیم. هنوز یک ماه از کشف گور دست جمعی از کودکان بومی در محوطه مدرسه شبانه روزی کاتولیک کانادا نگذشته گور دسته جمعی دیگر در استان دیگر این کشور کشف شد تا یکبار دیگر برگی از تاریخ توحش غرب علیه بومی، رنگین پوستان و مسلمانان ورق بخورد. مردم این مناطق معتقد هستند که اجساد کودکانی که قرار است از این گورستان دسته جمعی خارج شود سه برابر این ها است، توحش دنیای غرب به گورهای دست جمعی محدود نمی شود.
نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس ادامه داد: تاریخ غرب مشابه این رفتارهای و کشتارها با سرخپوستان آمریکا صاحبان اصلی سرزمین آمریکا و سیاه پوستان انجام داده و می دهند. همچنان تصاویر سرهای برده از اجساد مسلمانان الجزایری در سال های اشغال این کشور توسط فرانسه ریشه شکل گیری داعش را به خوبی نمایش می دهد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: این ماجرا در گذشته جا نمانده است بلکه در عصر ما هم جنایات غربی ها در عراق و سوریه، فلسطین و افغانستان همچنان ادامه دارد، گویا نسل کشی و جنایات ضد حقوق بشری در دنیای غرب انگار پایانی ندارد. چند ماه پیش خبر کشف گور دست جمعی یکی از مدارس شبانه روزی کانادا با ۲۱۵ کودک بومی منتشر شد که بعضی از آنها سه سال داشتند که این مدرسه در سال ۱۹۷۸ میلادی تعطیل شد، جداسازی اجباری کودکان بومی از خانواده شان و حبس آنها در قفس توسط ترامپ صورت دیگری از ضد حقوق بشری آمریکا و غرب است. مگر چندسال از آن می گذرد که زنان و کودکان به خانوادهایشان بازگردانده نشدند.
عباسپور یادآور شد: پس از پایان تحقیقات ۶ ساله در سال ۲۰۱۵ درباره نظام آموزشی منسوخ از آن به عنوان نسل کشی فرهنگی یاد شد، شما در نسل کشی فرهنگی درکانادا فرهنگی سنتی، زبان، معنویت، اقتصاد، نظام حکمرانی دیگر بخش های مهم هویت شان را از بین بردید و امروز به غلط و یا انگیزه براندازی و تجزیه ایران نگران آزادی و حقوق زن در ایران هستید؟ مشابه همین نسل کشی سرخپوستان در آمریکا اتفاق افتاد، تاریخ برده داری در آمریکا چهره ای کریه دارد، از زمان ورود فرانسه در سال ۱۸۳۰ تا زمان خروج آن در سال ۱۹۶۲، بالغ بر ۱۰ میلیون الجزایری کشته شده اند. به هنگام اشغال کشور چاد در سال ۱۹۱۷ توسط اشغالگران فرانسه ۴۰۰ نفر از مسلمانان چاد را جمع کردند و سر آنها را زنده قطع کردند.
وی بیان کرد: آمریکا نگران اعدام در ایران است، روزنامه واشنگتن پست در پژوهش میدانی فاش کرد که پلیس آمریکا از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰، بالغ بر ۲۰۰ زن را با ضرب گلوله مستقیم کشته است و ادعا می کند که در قانون ما اعدام وجود ندارد. همچنین در این بازه زمانی آمریکا کشته شدگان توسط پلیس به ضرب گلوله ۵هزار و ۶۰۰ نفر بوده است از ابتدای سال میلادی تا کنون ۳۲ زن با ضرب گلوله مستقیم به دست پلیس آمریکا کشته شده اند. آمریکایی که نگران مهسا امینی است باید پاسخ این موارد را بدهد و عکس هیچکدام از این زنان در رسانه های غربی وجود ندارد.
این نماینده مجلس مطرح کرد: شبکه NBC از جلسه چند هفته قبل پس از استماع مجلس سنای آمریکا طی گزارشی اعتراف کرده است که ۴ هزار و ۲۳۴ نفر دستگیری توسط پلیس آمریکا در سال ۲۰۱۹ کشته شده اند، ران جانسون از ایالت ویسکانسین گفته است که سنای آمریکا آنچه در زندان و بازداشتگاه های ما اتفاق می افتد ننگ اخلاقی است و در یک گزارش شبکه ATV از یک جنایت هولناک توسط پلیس انگلیس پرده برداشت. سارا اورارد دختر ۲۸ ساله انگلیسی نزدیک به یک سال پیش به علت نقض محدودیت های کرونایی توسط افسر پلیس دیپلماتیک با حکم قضایی بازداشت شد اما به جای برخورد قانونی توسط پلیس ربوده شد، مورد تجاوز قرار گرفت و با کمربند لباس فرم انگلیسی او را به قتل رسانده و جنازه سارا را قطعه قطعه کرده و پس از سوزاندن در یک کیسه با فاصله ۲۰۰ کیلومتری از محل بازداشت مخفی کرده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: قابل توجه جوانانی که نگاه به بی بی سی دارند، اقدام ضد حقوقی ضد بشری دیگر انگلستان در سال ۱۹۱۷ تا سال ۱۹۱۹ که عامل مرگ ۷ تا ۱۰ میلیون ایرانی به منظور تاراج بردن نفت جنوب بوده است. ایالات متحده در طول ۲۴۵ سال در ۲۲۷ جنگ شرکت داشته است.
انتهای پیام
نظر شما