پایگاه خبری تحلیلی نمایندگان ما: ستاد ملی مقابله با کرونا در دولت دوازدهم شکل گرفت تا پیرو تهدیدات کرونا تصمیمات اساسی از سوی دولت اخذ شود.
البته تصمیمات این ستاد در بسیاری از موضوعات مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفت تا جایی که بسیاری از نمایندگان مجلس معتقد بودند که مجلس باید در این ستاد ناظر داشته باشد.
از این رو و با توجه به افزایش چالش بین مجلس و دولت سیزدهم بالاخره یک نماینده مجلس در این ستاد حضور یافت آرای مجلس هم در این ستاد مدنظر قرار گیرد.
اما با پایان دولت دوازدهم و تشکیل دولت سیزدهم، رئیس مجلس شورای اسلامی از موافقت رئیس جمهور برای حضور دو نماینده در این ستاد خبرداد و مقرر شد تا روسای کمیسیون های بهداشت و درمان و اجتماعی مجلس در این کمیسیون ها حضور پیدا کنند.
از این رو حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره علت حضور دونماینده در ستاد کرونا و تاثیر آن در تسریع روند سیاست های مبارزه با کرونا، به خبرنگار نمایندگانما گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اتاق فکر و گروه مشورتی برای بحث و بررسی درباره کرونا دارد و تاکنون جلسات متعددی با اساتید دانشگاهی و صاحبنظران پزشکی درباره راهکارهای مقابله با کرونا برگزار کردیم.
وی همچنین این را هم گفت که از سوی دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مردم ارتباط زیادی دارند و از نزدیک در جریان مشکلات و دغدغههایی که به جهت بیماری کرونا برای آنان به وجود آمده است، هستند.
شهریاری تاکید کرد: در واقع ما به دنبال آن هستیم که در ستاد ملی کرونا از دولت بخواهیم توجه جدی به رفع مشکلات مردم در زمینه کرونا داشته باشد و تسریع در واکسیناسیون عمومی و مبارزه جدی با کرونا را در دستور کار قرار دهد.
با توجه به تغییر و تحولات دولت و تعامل مجلس با کابینه، پیش بینی ها در زمینه اخذ تصمیمات کارساز در این ستاد بالا رفته است چراکه به طور حتم تعامل مجلس با دولت در زمینه مقابله با اپیدمی کرونا می تواند منتج به قوانینی صریح در این بخش شود و مشکلات را از پیش رو بردارد.
انتهای پیام
نظر شما