به گزارش نمایندگان ما، سیدمحمد پاک مهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه به نسخه و پرونده الکترونیک سلامت و عدالت در دسترسی به خدمات نظام سلامت برای آحاد جامعه به ویژه مناطق کم برخوردار و روستایی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: طب سنتی و تقویت اقلیم کشور به لحاظ تامین داروهای گیاهی به عنوان کشور صادرکننده، حوزه جوانی جمعیت و تعالی خانواده، بیماران خاص، صعب العلاج و نادر، نظام ارجاع و پزشک خانواده تا سطح ۳، افزایش عوارض کالاهای آسیب رسان به سلامت به ویژه دخانیات و مالیات و عوارض لوازم آرایشی، تقویت شرکت های دانش بنیان در حوزه تولید دارو و تجهیزات پزشکی و تامین واکسن از جمله مباحثی است که مسئولان باید به گنجاندن آنها در برنامه هفتم توسعه توجه جدی داشته باشند.
وی افزود: ارز زیادی از کشور برای تامین و واردات تجهیزات پزشکی خارج می شود و با توجه به اینکه به این تجهیزات به صورت مستمر نیاز داریم می طلبد نسبت به تقویت و حمایت از شرکت های دانش بنیان برای افزایش تولیدات و تجهیزات داخلی اقدام کرد.
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس یازدهم ادامه داد: برای تولید مواد اولیه و موثره تولید دارو و شیرخشک تامین تجهیزات و امکانات یکی از ضروریات حوزه سلامت است.
پاک مهر یادآور شد: توزیع عادلانه سرانه سلامت متناسب با استان ها و تربیت پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص متناسب با نیاز کشور از جمله موارد مهمی است که در برنامه هفتم توسعه باید مورد توجه قرار گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایران در حوزه توریسم سلامت دارای ظرفیتهای زیادی است، گفت: پزشکی ایران در خاورمیانه جایگاه ویژه ای دارد بنابراین نباید توریسم سلامت مورد غفلت واقع شود.
انتهای پیام
نظر شما