کد خبر 10720
۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷

حاجی دلیگانی در تذکر شفاهی:

وزرای کابینه به فکر انجام تکالیف دستگاه های خود برای مقابله با آلایندگی هوا باشند

وزرای کابینه به فکر انجام تکالیف دستگاه های خود برای مقابله با آلایندگی هوا باشند

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با برشمردن تکالیف دستگاه های مختلف برای مقابله با آلایندگی هوا، خطاب به وزرای برخی کابینه های مرتبط با این موضوع گفت: به فکر انجام تکالیف دستگاه های خود برای مقابله با آلایندگی هوا باشید. مردم اغلب روزهای سال جاری را در هوای ناسالم به سر برده اند.

به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۳ دی ماه) و در تذکری شفاهی خطاب به دولت گفت: براساس ماده ۲۳۴ آیین نامه تذکر بنده درباره عدم اجرای قانون هوای پاک است. براساس این ماده و بررسی هایی که صورت گرفته، وزارت صمت از ۷ تکلیف قانونی پیرو اجرای قانون هوای پاک تنها یک مورد، وزارت نفت از ۱۳ تکلیف تنها یک مورد، وزارت نیرو از ۶ تکلیف تنها یک مورد، وزارت راه و شهرسازی از ۷ تکلیف تنها یک مورد، سازمان ملی استاندارد از ۷ تکلیف ۵ مورد و سازمان محیط زیست به عنوان متولی اصلی امور مربوطه از ۲۲ تکلیف تنها ۱۲ مورد را اجرا کرده است.

وی با اشاره به پیامدهای رخ داده در پی عدم اجرای تکالیف دستگاه ها گفت:  پیرو این موضوع تنها در بخش های شاهین شهر، مرکزی و برخوار از ابتدای سال جاری تا ۱۰ دی ماه تنها یک روز هوای پاک را شاهد بوده ایم و باید گفت مردم ۱۴۲ روز هوای ناسالم را تجربه کرده اند.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس تصریح کرد: تقاضا داریم وزیر نیرو در قبال مصوبه گذرانده شده مقاومت کند، لذا آقای محرابیان می تواند بخشی از باری که نیروگاه شهید منتظری استفاده می شود به نیروگاه دیگری منتقل کند، چرا که نیاز نیست آنها سوخت مازوت استفاده کنند.

این عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه وزیر نیرو باید به داد مردم برسد، ادامه داد: متاسفانه آلایندگی ها ناشی از مصرف مازوت است. همچنین در یک شبانه روز در نقاطی که اعلام شد ۷ میلیون لیتر مازوت استفاده می شود و این مقدار یعنی ۲۱ برابر آلایندگی که خودروها ایجاد می کنند.

حاجی دلیگانی با اشاره به آمار فوتی ها پیرو آلایندگی ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: این دانشگاه عدد قابل توجهی را در این زمینه مطرح کرده است. همچنین هزینه دارویی که ناشی از درمان آلایندگی است ۱۲ هزار میلیارد تومان اعلام شده است.

انتهای پیام

کد خبر 10720

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =