کد خبر 12527
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵

گودرزوند چگینی مطرح کرد:

لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان، عاملی بازدارنده سو رفتار علیه زنان

لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان، عاملی بازدارنده سو رفتار علیه زنان

نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه پیشگیری از آسیب‌دیدگی زنان تدابیر پیشگیرانه وجود دارد که در واقع مانع هر گونه اقدام بازدارنده برای بروز سوء رفتار علیه زنان شده است.

گزارش خبرنگار نمایندگان ما، مهرداد گودرزوند چگینی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۰ فروردین) مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار گفت: دین اسلام دین رأفت، معرفت، رحمت و مودت است. دینی است که اساس و پایه آن بر مبنای عدالت است و جایگاه زنان در نظام جمهوری اسلامی، جایگاه محکم و رفیعی است.

نماینده مردم رودبار در مجلس یازدهم با بیان اینکه اسلام به موضوع زنان توجه ویژه ای دارد، ادامه داد: برخلاف غرب که جوسالاری و با نوعی توهین به زنان نگاه می کند، اسلام نگاه ویژه ای به زنان دارد، این لایحه یکی از لوایحی است که در آن توجه بسیار زیادی به زنان شده و در سه بخش به این موضوع پرداخته شده است و در واقع به هر اقدامی از سوی حاکمیت درخصوص حمایت از زنان آسیب دیده در این لایحه پرداخته شده است.

وی مطرح کرد: شناسایی زنان و دختران آسیب دیده و یا در معرض آسیب، اسکان و سرپرستی زنان و دختران بی سرپرست و بدسرپرست، مداخله فوری مددکاری قضایی، حمایت های قضایی و کیفری، حمایت های اقتصادی، ارتقای آگاهی و نیروی انسانی، درمان و روان درمان گری، توانمندسازی و مددکاری از مهمترین بخش هایی است که در بخش تدابیر حمایتی این لایحه به آن پرداخته شده است.

نائب رئیس اول کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یازدهم تاکید کرد: در سطر دوم تدابیر پیشگیرانه وجود دارد که در واقع مانع هر گونه اقدام بازدارنده برای بروز سوء رفتار علیه زنان شده است. از جمله توسعه و تقویت ساماندهی نهادها و پژوهشکده ها، شناسایی واقعیت های آسیب زا، مناسب سازی فضای کاربرد شهری، ارتقای آگاهی، مهارت افزایی، اطلاع رسانی، آموزش و... در این لایحه پرداخته شده است و نقطه اتکای زنان به این لایحه بسیار مهم است، چرا که در نظام جمهوری اسلامی جایگاه زنان جایگاه بسیار رفیعی است. مقام معظم رهبری همواره در فرمایشات خود به جایگاه زنان توجه ویژه ای داشته اند. به صیانت از زنان در قانون اساسی ما پرداخته شده است.

وی در ادامه افزود: در سطر سوم این لایحه درباره اطلاعات زنان آسیب دیده از جمله این موضوعات است. استفاده از وکلا و کارشناسان یکی از مهمترین بخش های که در تدابیر حقوقی و قضایی قرار دارد. همچنین ایجاد فوریت در پرونده هایی که در این موضوع مطرح می شود، محوری ترین بخش که در موضوع تدابیر حقوقی و قضایی دیده شده است. همچنین جرم انگاری جدید در این لایحه پرداخته شده است. استفاده از اقدامات قانون در این لایحه به آن پرداخته شده است.

ادامه دارد...

کد خبر 12527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =