کد خبر 12928
۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹

رئیسی:

در سال رشد تولید اقتضا می‌کند تلاش مضاعفی داشته باشیم

در سال رشد تولید اقتضا می‌کند تلاش مضاعفی داشته باشیم

رئیس جمهور با بیان اینکه آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست و ما را رنج می‌دهد، گفت: لازمه رفع مشکلات و توسعه استان کار جهادی است،در سال رشد تولید اقتضا می‌کند تلاش مضاعفی داشته باشیم کار بیشتری صورت بگیرد تا واحدهای بیشتری به چرخه تولید بازگردند.

به گزارش نمایندگان ما، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه (۷ اردیبهشت ماه) در جشن احیا و بازگشت به کار ۱۶۰ واحد تعطیل شده در حوزه‌های صنعت، معدن و کشاورزی خوزستان که در کارخانه کارتن محمد در شهرک صنعتی شماره یک دزفول برگزار شد، اظهار کرد: نام دزفول با مقاومت و ایستادگی در مقابل هجمه‌های بی رحمانه دشمن همراه است و این شهرستان شهدای زیادی تقدیم اسلام و انقلاب کرده است‌.

وی با بیان اینکه امروز خوزستان و دزفول برای ما نماد مقاومت، ایستادگی و احساس مسئولیت است، افزود: وقتی در خوزستان شاهد واحدهای صنعتی راکد و نیمه راکد هستیم که به مرور زمان دچار کندی شده بودند و به وسیله کارآفرینان و نخبگان احیا شده اند خرسند می‌شویم.

رئیس جمهور با اشاره به احیای چهار هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در کشور طی سال گذشته، تصریح کرد: سهم استان خوزستان از این تعداد ۱۶۰ واحد است. بنده امروز از ۱۰ غرفه از این واحدهای احیا شده بازدید کردم. برخی از این شرکت‌ها تا ۱۰ سال تعطیل بوده اند و امروزه علاوه بر احیا هرکدام برای بین ۱۰۰ تا ۱۷۰ کارگر در یک کارگاه اشتغال ایجاد کرده اند.

رئیسی با بیان اینکه تولید و اشتغال فعال شده و چرخ‌های تولید به راه افتاده است، ادامه داد: با این اقدام هزاران میلیارد از پول و سرمایه راکد مردم به کار افتاده و هزاران شغل ایجاد شده است. همچنین محصولات برخی از این کارگاه‌ها علاوه بر مصرف داخلی به خارج از کشور صادر می‌شوند که کار بزرگی است.

وی تاکید کرد: در سال رشد تولید اقتضا می‌کند تلاش مضاعفی داشته باشیم کار بیشتری صورت بگیرد تا واحدهای بیشتری به چرخه تولید بازگردند.

رئیسی گفت: این قابل تحمل نیست که در شهر و استانی که در هشت سال دفاع مقدس جانانه از وطن و عزت کشور دفاع کردند و تولید اقتدار کردند جوان ما فارغ التحصیل و بیکار باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه بیکاری در خوزستان ما را رنج می‌دهد، افزود: این رنج باید به گنج تبدیل شود، خداوند در کشور گنج‌های زیادی قرار داده که باید این گنج‌ها را شناخت و به خوبی از آنها استفاده کرد.

وی با بیان اینکه آمار بیکاری در خوزستان قابل قبول نیست، گفت: ما نسبت ب خوزستان باید دین خود را ادا کنیم و راه ادا کردن دین این است که نیاز استان شناخته شده و رفع شود، اکنون نیز نیاز استان اشتغال است لذا باید بدون فوت وقت در این استان اشتغال ایجاد کرد و بیکاری را رفع کرد.

رئیس جمهور وجود نیروی انسانی کارآمد، تحصیل کرده و تلاشگر را گنج گرانبهای کشور برشمرد و عنوان کرد: امروزه این گنج در اختیار تمام صنایع است، همچنین سرمایه مادی و معنوی فراوانی در کشور وجود دارد که باید درست به کار گرفته شود.

رئیسی با بیان اینکه در خوزستان ظرفیت‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: روحیه بسیجی بسیار خوبی در استان وجود دارد و بسیجی‌ها در جای جای استان اقدامات متعدد ارزشمندی به انجام رسانده اند بنابراین باید با روحیه بسیجی و الهام گرفتن از شهدا جلو برویم و به دنبال رفع مشکلات استان خوزستان باشیم.

وی در ادامه افزود: امروز در کارهای صنعتی و کارهایی که دسترسی به آنها پیچیده نیست کار جهادی و حرکت انقلابی کارساز است چرا که با کار معمولی نمی‌توان کاری کرد.

رئیسی با تاکید بر آمادگی دولت برای حمایت از کارخانجات و کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل برای فعال‌تر شدن و جذب نیروی بیشتر، گفت: امروزه ستاد احیای کارگاه‌های صنعتی کشور بشدت فعال است و در زمینه پرداخت تسهیلات اولویت ما کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل هستند چرا که اصل کارخانه وجود دارد و این تسهیلات موجب افزایش و توسعه خط تولید و اشتغال می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم فعال شدن بیش از پیش بخش‌های صنعتی استان، گفت: در سفر قبلی افتتاح پالایشگاه آبادان کار بزرگی بود این بار نیز شاهد راه اندازی پروژه‌های زیادی هستیم اما باید حرکت این اقدامات سریع‌تر شود که لازمه آن کار جهادی است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مهار تورم با رشد تولید اتفاق می‌افتد، افزود: در غیر اینصورت دچار رکود می‌شویم بنابراین باید این مهم را دنبال کنیم.

رئیسی یادآور شد: خواسته من از تمام مسئولان و صنعتگران و تولید کنندگان خوزستان کار جهادی است. همچنین نسبت به حمایت دولت مطمئن باشید چرا که این وظیفه ما است بنابراین اگر کار جهادی شود شاهد رشد و پیشرفت بیش از گذشته استان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: در بخش احداث مسکن دچار عقب افتادگی هستیم، اگر سالی یک میلیون احداث می‌شد اکنون مشکلی نداشتیم اما احداث سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار مسکن کافی نیست و ما را دچار مشکل کرده است که باید برطرف شود.

منبع: مهر

انتهای پیام

کد خبر 12928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =