به گزارش نمایندگان، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا مبلغی نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه انتخابیه کوهدشت و رومشکان در چند سال گذشته حرکتهای خوبی انجام شده است.
وی ادامه داد: در بحث جادهسازی شهرستانهای کوهدشت و رومشکان به کارگاه تبدیل شدهاند و از راههای اصلی، فرعی و روستایی و دورترین راههای روستایی مورد توجه قرار گرفتند.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس افزود: در بحث برقرسانی و ایجاد پستهای برق به زودی و شاید در سفر آتی رئیس جمهور به لرستان دو پست برق در رومشکان و کوهدشت افتتاح خواهند شد.
مبلغی اضافه کرد: برای تأمین کامل برق در بخشهای مختلف حوزه انتخابیه براساس آنچه که پیگیری کردیم به ایجاد یک پست دیگر نیاز داریم که در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: آبرسانی در برخی از روستاهای ما انجام شده، البته مشکل آبرسانی را به صورت کلی داریم ولی اقدامات خوبی انجام شده است، روستاهای بزرگ ما آبرسانی شدند و به دنبال آبرسانی در شهر کوهدشت هستیم که اقدامات خوبی انجام شده و رینگ مورد نیاز برای نیمی از شهر احداث شده است.
مبلغی بیان کرد: محور خرمآباد به کوهدشت یک مسئله است که برای همه ما به صورت یک مسئله ناراحت کننده نمود پیدا کرده، به خاطر طولانی شدن تکمیل این جاده تقریباً چند دهه است که قولهایی برای تکمیل این جاده داده شده اما هر بار بخشی از آن اجرا شده، ما در سه سال اخیر که پیگیری کردیم هشت کیلومتر از آن زیر آسفالت رفت و الان تردد در آن وجود دارد و تنها پنج کیلومتر باقی مانده است.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی افزود: این پنج کیلومتر باقیمانده در قسمت چنار و بسیار مهم و پرهزینه بوده و به نوعی پرهزینهترین قسمت این جاده است، شاهد تصادفات جادهای هستیم به همین دلیل ضرورت دارد هرچه سریعتر تکمیل شود.
وی تصریح کرد: این قسمت برای تکمیل به ۱۷ پل نیاز دارد که تقریباً ۱۱ پل ساخته شده و شش پل باقیمانده است و به صورت عمده و اساسی سه پل باقیمانده که انجام شود و الان دو کیلومتر از پنج کیلومتر باقیمانده آماده آسفالت است و دنبال تخصیص اعتبار هستیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی گفت: در سفر اول رئیس جمهور به لرستان اعتباری جذب کرده و دنبال جذب اعتباری دیگر در سفر دوم رئیس جمهور برای این محور هستیم، در سفر اول ۱۰۰ میلیارد تومان برای این محور اعتبار گذاشته شد اما با توجه به اینکه هر سال تورم بالاتر میرود جوابگو نیست و دنبال تکمیل آن هستیم که قسمت عمدهای از آن تخصیص پیدا کرده است.
مبلغی تصریح کرد: در سفر دوم اعتبار دیگری گذاشته شود که بتوانیم امسال این پروژه را برای همیشه به سرانجام برسانیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از جادههای دیگر مهم کوهدشت که بسیاری از جوانان خود را در آنها از دست میدهیم محور زانوگه – کوهدشت است که ۱۸ کیلومتر طول دارد و تقریباً پنج کیلومتری ابتدای ان از سمت کوهدشت به انجام رسیده و چهارخطه شده و بقیه آن باقی مانده است.
وی بیان کرد: در سفر معاون وزیر راه به لرستان بیشتر تأکید ما روی این جاده بود که بنا شد اعتباری را بگذارند، اوراقی را برای این کار تخصیص دادند که وجهی برای آنجاست که البته جاده را کامل نمیکند و در سفر نیکزاد نیز بر این جاده تأکید شد که نیاز به اعتبار بیشتری دارد.
مبلغی ادامه داد: در دیداری که با وزیر راه و شهرسازی خواهیم داشت به دنبال جذب اعتبار بیشتر برای تکمیل این قسمت از اعتبارات وزارتخانه هستیم.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در رابطه با سه راه با بازید به پل سیمره تلاش کردیم اعتباری برای این مسیر بگیریم، بهترین تصمیم این است که این مسیر به صورت آزادراه باشد چراکه یکی از راههای اصلی و پر تردد کشور ماست و متأسفانه مغفول مانده و ساخت آن شاید به ۱۰۰ سال پیش برمیگردد و جوابگوی این همه تردد نیست.
وی تأکید کرد: این محور جنوب کشور را به شمال غرب وصل کرده و بسیار پرتردد است، حجم ترافیک بالایی دارد و حتماً دولت باید نسبت به این مسیر اهتمام بورزد.
مبلغی بیان کرد: این بحث را داریم که به صورت یک طرح ملی اعتباری برای آن گذاشته شود و پیگیر این مسئله هستیم که به صورت چهارخطه داشته باشیم، البته از سمت رومشکان که میآییم هفت کیلومتر چهارخطه شده و دو لاین جدید فقط باید آسفالت شود، منتهی تا پل سیمره باید ادامه داشته باشد و پیچهای خطرناکی که این جاده دارد باید برداشته شود.
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از مطالبات اصلی ما که به نفع کل استان بوده احداث جاده کربلاست، این جاده از خرمآباد به کوهدشت و ایلام وصل میشود، در کوهدشت چند راه داریم که بهترین و نزدیکترین مسیر انتخاب شود، ولی در این رابطه اگر هزینهای شود به نفع کشور بوده چراکه یک مطالبه ملی است.
وی افزود: نزدیکترین راه به کربلا همین راه خرمآباد ـ کوهدشت ـ ایلام ـ مهران است که مستقیم بوده و بخشی از آن نیز کشیده شده است.
مبلغی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و معضلات شهرستان کوهدشت این است که در بن بست قرار دارد و با جاده کربلا از آن بیرون میآید، اضافه کرد: اگر بخواهیم کوهدشت رونق پیدا کند و درواقع بتواند از جهت اقتصادی نشاط پیدا کرده و همچنین از جهات تربیتی و معنوی اتفاقات بهتری بیفتد راه کربلا راه پر خیر و برکتی است که دستوراتی را از مقامات بالادست گرفتیم که مطالعات آن انجام شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام
نظر شما