کد خبر 15823
۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۳

لطفی:

فضای مجازی به درگاهی برای توسعه آسیب‌های اجتماعی تبدیل شده است

فضای مجازی به درگاهی برای توسعه آسیب‌های اجتماعی تبدیل شده است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه عدم نظارت بر کسب و کارها و فعالیت‌ها از طریق فضای مجازی به یک چالش اساسی در کشور تبدیل شده است، گفت: دولت باید درگاهی پیشرفته برای کنترل کسب و کارهای فعال در فضای مجازی داشته باشد تا قبل از بروز بحران بتواند با سوداگران این بخش مقابله کند.

به گزارش نمایندگان، حسن لطفی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم نظارت بر انتشار آگهی‌های تبلیغاتی در خصوص عرضه مواد روان گردان در بسته‌های متنوع و عناوینی همچون «برای رایحه درمانی» که از غفلت مصرف‌کنندگان و مراجع ناظر سوءاستفاده می‌شود، گفت: هم‌اکنون عدم نظارت بر کسب و کارها و فعالیت‌ها از طریق فضای مجازی به یک چالش اساسی در کشور تبدیل شده و نظام اجتماعی و آرامش جوانان و بالتبع آن خانواده‌ها را مختل کرده است.

وی ادامه داد: ایجاد قارچ گونه کانال‌ها و گروه‌های مجازی که همچون دامی در مسیر نوجوانان و جوانان قرار گرفته است بیانگر نبود مدیریت و نظارت بر این حوزه است.

وینماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نشر آگهی‌های تبلیغاتی بدون نیاز به اخذ مجوزهای لازم در خصوص درمان بیماری‌ها یا ایجاد آرامش به ویژه در جوانان به راهی برای توسعه بی‌صدای آسیب‌های اجتماعی در سطح کشور تبدیل شده است.  

لطفی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از آسیب‌های ناشی از عدم مدیریت بر فضای مجازی فعالیت نسل جوان در ساعاتی از شب است که فرد نیاز به آرامش و استراحت دارد و همین امر باعث شده است که جوانان در طول روز رفتاری توام با خشونت داشته و برای درمان این معضل نیز ناچار به روان‌گردان‌ها و سایر مواد مخدر پناه می‌برند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: این موارد عامل گسترش بی‌رویه آسیب‌های اجتماعی شده است و کنترل آنها از دست مسئولان مربوطه خارج شده و به یک چالش جدی در سطح کشور تبدیل شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در قالب پیشنهاد برای پیشگیری از گسترش آسیب‌های اجتماعی از کانال فضای مجازی، تاکید کرد: دولت باید درگاهی پیشرفته برای کنترل کسب و کارهای فعال در فضای مجازی داشته باشد تا قبل از اینکه این نوع فعالیت به یک بحران تبدیل شود بتواند با سوداگران این بخش مقابله کند.

گفتنی است مدیرکل تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با ایسنا با اشاره به افزایش مواد روان‌گردان جدید در جهان و گسترش بازار این مواد، نسبت به تبلیغات این مواد در فضای مجازی در قالب هشداری افزود: امروز مواد روان‌گردان جدید در بسته‌بندی‌های جذاب و متنوع و با تبلیغاتی مانند «برای رایحه‌درمانی»، «برای مصرف انسانی نیست»، «مورد استفاده در بخور»، «آرام‌بخش»، «شادی‌آور» و... به منظور گمراهی مصرف‌کنندگان و مراجع کنترلی عرضه می‌شوند.

منبع: خانه ملت 

انتهای پیام 

کد خبر 15823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 11 =