به گزارش نمایندگان، حجتالاسلام عبدالله حسنی به مناسبت «انتخابات» گفت: انتخابات یکی از بزرگترین و زیباترین اتفاق در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است یعنی از برکات انقلاب اسلامی حضور مردم و انتخاب خود مردم به دست خودشان است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل ادامه داد: این یکی از برکات انقلاب اسلامی است که مردم خودشان در صحنه باشند و مسئولان خودشان را خود انتخاب کنند یعنی به دلخواه هر کس را دوست دارند انتخاب می کنند و هر کس را دوست نداشتند انتخاب نمی کنند و این از برکات انقلاب اسلامی است و مخصوصا در کشور ما از رهبر معظم انقلاب اسلامی گرفته تا رئیس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، شوراهای اسلامی و همه در واقع به دست خود مردم انتخاب می شوند. در بعضی ها مستقیم مثل ریاست جمهوری، نمایندگان و در بعضی مثل رهبری به صورت با واسته انتخاب می شود. پس انتخاب حق مردم است که این عنایت الهی است که خداوند متعال به مردم ایران به برکت انقلاب اسلامی وبه برکت خون شهدا عنایت فرمود.
حجت الاسلام حسنی افزود: اما ما سراغ چه کسانی برویم به تعبیر دیگر شاخصه ها و معیارهای انتخاب اصلح چیست و ما چطور انسان ها را تشخیص بدهیم که کدام یک در واقع شأنیت و صلاحیت حضور در مجلس شورای اسلامی را دارد؟ اولین شاخصه که برای ما مهم است این است که نامزد و کاندیدا باید مومن و متعهد به کار خودش باشد، یعنی مومن و متدین باشد. خدا را بشناسد و خداشناس باشد. معتقد باشد بعد متعهد باشد، چون کسی که مومن و متعهد نباشد به درد مردم نمی خورد و سریع از عدالت خارج می شود و شاید از وعده هایی که داده خارج شود و این اولین و مهمترین نکته است.
وی ادامه داد: نکته دوم در شاخصه های اصلح بحث ساده زیست بودن و عدم ثروت اندوزی است. ساده زیست باشد ، اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و تک تک امامان ما و بزرگان همیشه ساده زیست بودند. الگو بودند با مردم بودند اما ساده زیست بودند و این عدم ثروت اندوزی این خیلی مهم است.
حجت الاسلام حسنی گفت: نکته سوم و در واقع شاخصه سوم مردمی بودن و با مردم بودن هست. وقتی رای آورد و انتخاب شد از مردم فاصله نگیرد با مردم زندگی کند و از نزدیک زندگی و مشکلات مبتلابه مردم را درک کند و برنامه داشته باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل بیان کرد: شاخصه چهارم عدم فساد اقتصادی خود و همراهان است، مسئول یا نماینده و یا نامزدی که ولو شائبه ای از لحاظ اقتصادی فساد دارد یا در این زمینه مشکل دارد در واقع این نمی تواند نماینده صالح برای مردم باشد.
وی ادامه داد: نکته پنجم توجه به قشر ضعیف جامعه است، یادمان نرود که این انقلاب را در واقع کسانی انقلاب کردند که جزء قشر ضعیف جامعه بودند شهدای ما اکثرا خانواده های متوسط و یا متوسط به پایین بودند که رفتند و تمام وجود خودشان را در راه اسلام و دین دادند.
حجت الاسلام حسنی اظهار کرد: نکته ششم از شاخصه های نماینده اصلح صادق الوعد بودن است. وعده ای که داده عمل بکند و صادق الوعد باشد نه اینکه امروز وعده بدهد و فردا وقتی مسئول شد وعده و قولش را فراموش کند.
وی افزود: شاخصه هفتم در واقع کار بلد و کاردان بودن است. اگر طرف کار بلد و کارشناس قوی نباشد وقتی کاری به او سپرده می شود کار را به جای اینکه اصلاح کند و انجام دهد بدتر آنرا خراب کرده و در واقع خرابکاری می کند. اینم یکی از نکاتیست که باید در واقع در کنار تعهد به کار متخصص هم باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل گفت: نکته بعدی از شاخص ها و معیارهای در واقع نماینده اصلح این است که مشکلات مردم را احصا کند و برای همین مشکلات برنامه داشته باشد. بتواند از حق و حقوق مردم در مجلس دفاع کند. نماینده ای که انتخاب می شود نماینده همان شهر نیست نماینده همان منطقه نیست بلکه نماینده کل کشور است یعنی یک رای ایشان در مصوبات برای کل کشور برنامه نوشته می شود ، قانون می شود پس باید دقت کند و احصاء کند که چه نیازی مردم دارند و مشکلات مردم کجاست.
حجت الاسلام حسنی بیان کرد: نکته بعدی از شاخصه های نماینده اصلح این است که باید دشمن شناس باشد واز دشمن نهراسد. هم دشمن را بشناسد و هم از دشمن هیچ هراسی نداشته باشد. چون انقلاب اسلامی از روز اول در مقابل بزرگ ترین و قوی ترین دشمنان جهان ایستاده در حالیکه تشکیل وساماندهی دولت از اول قوی نبوده و به مرور اتفاق افتاده است.
مدرس دانشگاه گفت: این انقلاب و نظام با امکانات حداقلی در مقابل بزرگترین دشمن اسلام قرار گرفته و مقاومت کرده و به پیروزی های خاص هم رسیده است.
حجت الاسلام حسنی افزود: دخالت ندادن روابط دوستی و طایفه ای نکته بعدی است. نماینده نباید با دوستی یا رفاقت بازی و یا ستاد بازی کار انجام دهد، وقتی نماینده شد نماینده مردم و نماینده همه اقشار باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل یادآور شد: نکته بعدی از معیارها و شاخصه های نماینده این است که در کار اجرایی دخالت نکند، در عزل و نصب ها دخالت نکند. بیشترین مشکلاتی که در جامعه داریم این نکته است که متاسفانه بگوییم نمایندگان در عزل و نصب مسئولین دخالت می کنند. این وظیفه نمایندگی نیست و کار نماینده این نیست، بلکه نماینده باید کلی نگر باشد و بعد به طرف قانون گذاری و سمت و سوی قانون گذاری برود و این در واقع شاخصه ها و معیارهایی است که در مورد یک نماینده مطرح است.
انتهای پیام
نظر شما