کد خبر 21380
۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۷

در مراسم بزرگداشت شیخ حسین انصاریان؛

قالیباف: یکی از ویژگی‌های اصلی استاد انصاریان عقلانیت انقلابی است

قالیباف: یکی از ویژگی‌های اصلی استاد انصاریان عقلانیت انقلابی است

رئیس مجلس شورای اسلامی یکی از ویژگی‌های اساسی شیخ حسین انصاریان را عقلانیت انقلابی عنوان کرد و گفت: عقلانیت انقلابی در ترویج دین و مکتب اهل بیت دارای بروز و ظهوری است کهدر مواجهه با هرگونه تحجر صف آرایی می‌کند و همچنین کنشگری سیاسی روحانیت را محدود به مخالفت یا حمایت از نظام نمی‌کند.

به گزارش نمایندگان، محمدباقر قالیباف عصر امروز -پنجشنبه- در مراسم بزرگداشت استاد شیخ حسین انصاریان، گفت: آوازه شیخ حسین انصاریان از دهه ۵۰ در بین آحاد مردم طنین انداز شد. جنوب شهر تهران بارها جوان فاضل امام حسینی (ع) را دیده بود که دستگیر مردان و زنان ناامید می‌شد و در کنار ترویج معنویت و اخلاق حل مشکلات مردم بخش مهمی از دغدغه‌هایشان بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: او در سال‌های پیش از انقلاب مقابله با رژیم طاغوت را محدود به مبارزات معمول سیاسی نکرد، بلکه شیوه علمای قبلی را در ارائه خدمات اجتماعی به مردم پی گرفت.

وی یکی از ویژگی‌های اساسی حجت‌الاسلام والمسلمین انصاریان را عقلانیت انقلابی وی عنوان کرد و افزود: عقلانیت انقلابی در ترویج دین و مکتب اهل بیت علیهم‌السلام، دارای بروز و ظهوری است که از سویی در مواجهه با هرگونه تحجر صف آرایی می‌کند و از سوی دیگر کنشگری سیاسی روحانیت را محدود به مخالفت یا حمایت از نظام نمی‌کند.

قالیباف با بیان اینکه انصاریان در این سالها هیچگاه از نصیحت مشفقانه همدلانه و امیدبخش نسبت به این نظام مقدس کوتاهی نکرده، اظهار داشت: عقلانیت انقلابی استاد انصاریان مردم را به خوب و بد تقسیم نمی‌کند و نگاه محبت‌آمیزش همانند خورشید بر همگان حتی بر آنکه به ظاهر از مناسک دینی فاصله گرفته است می‌تابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این چهار دهه شاهدم که او در بزنگاه‌های سیاسی و وقایع اجتماعی که جمهوری اسلامی با آن مواجه بوده دچار قبض و بست یا افراط و تفریط نشده است. چرا که از بن دندان به نظام فکری حضرت امام (ره) مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص) معتقد است.

وی با تأکید بر اینکه امروز یکی از نیازهای جدی روحانیت در تعامل با توده‌های مردم و نخبگان در صنوف مختلف توجه به سبک فکر و عمل سیاسی است، ادامه داد: به‌طوری که با همه وزن علمی و داشتن بیش از ۲۰۰ اثر ارزشمند هیچ‌گاه حاضر نشد ارتباط خود با مردم را کمرنگ کند و جلسات مناجات خوانی و روضه‌خوانی را به عنوان اصلی‌ترین وظیفه یک عالم دینی ادامه داد.

قالیباف تصریح کرد: من چه به واسطه سوابط کاری قبلی و چه به واسطه وظیفه‌ای که امروز در حوزه قانونگذاری دارم، با تمام وجود درک می‌کنم که امثال همین استاد انصاریان‌ها بوده‌اند که با روحیه عرفان عملی که دارند در مقاطع مختلف تاریخ‌ بی‌ادعا، خاموش و خالصانه با اعتبار و آبرویی که از یک عمر خواندن دعای کمیل کسب کرده‌اند و ‌آن را خرج مردم می‌کنند، باعث می‌شوند مسئولانی مانند من وظیفه خود را برای رسیدگی به مردم تشخیص دهند و ظرفیت‌هایی که دارند برای حل مشکلات اقشار آسیب‌پذیر به کار گیرند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مروری بر کارنامه علمی این عارف عالم باعث تحیر بسیاری از اندیشمندان شده است، گفت: وجه تمایز این عارف عامل مردمی بودن اوست؛ به‌طوری که با همه وزن علمی و داشتن بیش از ۲۰۰ اثر ارزشمند، هیچ‌گاه حاضر نشد ارتباط خود با مردم را کمرنگ کنند و جلسات مناجات خوانی و روضه‌خوانی را به عنوان اصلی‌ترین وظیفه یک عالم دینی ادامه داده است.

مراسم پاسداست استاد حسین انصاریان همزمان با سالروز ۸۰ سالگی وی عصر پنجشنبه، با حضور مسعود پزشکیان رئیس جمهوری، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مقامات و مسئولان حوزه‌های فرهنگی، علمی، دانشگاهی، حوزوی، دینی، سیاسی و اجتماعی کشور و شماری از مقامات کشوری و لشکری، در تالار وحدت تهران برگزار شد.

انتهای پیام

کد خبر 21380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =