به گزارش نمایندگان ما، عبدالجلال ایری نماینده گمیشان، کردکوی، بندرترکمن و بندرگز در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: پیشنهاد اخیر رییس جمهوری برای شکل گیری این نهاد انقلابی برای توسعه مناطق محروم کشور است.
وی افزود: هر چند پس از انقلاب اسلامی خدمات ارزشمندی در روستاها و مناطق حاشیه ای و محروم ارایه شده اما ادغام جهادسازندگی با وزارت جهاد بخش عمده ای از این خدمات که تاکنون ابتر مانده اند، محقق می شود.
ایری ادامه داد: توزیع ناعادلانه خدمات و زیر ساخت ها سبب مهاجرت روستاییان به مناطق متمرکز جمعیتی شده و روستاها به عنوان مراکز اصلی تولید و خودکفایی از نیروی انسانی ماهر و توانمند خالی شده است.
به گفته وی با شکل گیری جهاد کشاورزی فاصله مناطق کم برخوردار با کلانشهرها و مراکز استانی کاهش می یابد و مهاجر معکوس به روستاها نیز رقم می خورد.
نماینده مردم گمیشان اظهارداشت: با شکل گیری جهاد سازندگی و تعریف و بازنگری در وظایف این نهاد روزهای روشن تری را برای روستاها و مناطق کم برخوردار کشور متصور هستیم.
ایری یادآور شد: شکل گیری جهاد سازندگی در واقع موجب ساماندهی خدمات گروه های جهای و بسیجی در روستاها می شود و رسالت خطیر خدمت رسانی وارد مسیر جدید و ثمر بخشی خواهد شد.
تدوین ساز و کار و ساختارهای احیای ماموریتهای جهاد سازندگی با محوریت مردم در ۲۰ روز، ماموریت جدیدی است که رییس جمهوری به معاون اول خود داده است، ماموریتی که محور آن در دولت سیزدهم جدید و بیمقدمه نیست اما نشان از عزم آیتالله رییسی و دولتمردانش برای تحقق این امر دارد.
رییس جمهوری نهم مهرماه در دیدار نخبگان، علما، خانواده شهدا و ایثارگران و جمعی از اقشار مختلف مردم کهگیلویه و بویراحمد به این موضوع اشاره کرده بود.
وزیر جهاد کشاورزی نیز شهریورماه از تهیه لایحه احیای جهاد سازندگی خبر داده بود، این موضوع با دستور رییس جمهوری به معاون اول وارد مرحله عملیاتی شده است.
بازه زمانی تعیین شده بیست روزه هم نشان از آن دارد که برای دولت سیزدهم موضوع احیای جهاد سازندگی یک موضوع کلیدی و اولویتدار است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام
نظر شما