کد خبر 2456
۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴

شادمهر:

دولت سیزدهم به دنبال راهکارهایی برای برون رفت از بحران باشد

دولت سیزدهم به دنبال راهکارهایی برای برون رفت از بحران باشد

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس بیان کرد: حال که دولت سیزدهم با گفتمان تغییر در حول محورهای فسادستیزی و ناکارآمدی آمده است در پی راهکارهای عملی برای برون رفت از این بحران باشد.

به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، امان قلیچ شادمهر در نشست علنی امروز(یکشنبه ۲۵ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور، گفت: رئیس جمهور محترم و وزیران عزیز مردمان سرخورده، مایوس، شاکی و خسته چشم به گفتمانی دوخته اند که واقعا تغییر را احساس کنند و باور کنند به عمل کار برآید، حال که دولت سیزدهم با گفتمان تغییر در حول محورهای فسادستیزی و ناکارآمدی آمده است در پی راهکارهای عملی برای برون رفت از این بحران باشد.

 نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس اظهار داشت: کشوری با این سطح و با این حجم از مسائل و بحران های در هم تنیده و ترجمان آن در قالب هیات وزیران و بدنه بروکراتیک، سرنوشتی جز تدوام جامعه ای چو تخته ای بر موج دریای بی ثباتی و تکرار مکرر بازشدن فنر قیمت دلار و سود بانکی و افزایش قیمت ها ندارد.

وی تاکید کرد: تا زمانی که تیغ تیز اصلاح بر مثلث قانون، قدرت و قضاوت زده نشود، قانون شدید و لازم، قدرت اجرایی قهار و قضاوت عادلانه بی گذشت نزدیک نشود هر نوع تلاشی برای مبارزه با فساد و ناکارآمدی نمایشی است و تا زمانی که تیغ تیز آن بر منشأ و کانون اصلی تولید فساد و ناکارآمدی اصابت نکند آنان را مجبور به عذرخواهی از ملت و پرداخت جرایم بسیار سنگین نکند عملا دردی را دوا نمی کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه بستر و گلوگاه های فساد مشخص هستند، گفت: سازمان بازرسی، دادستانی کل کشور و دیوان با همکاری دولت و تصویب قوانین سختگیرانه ریشه ها و بسترهای فساد را ریشه کن کنند، مسئله نشناختن کانون های فساد و ناکارآمدی نیست. مسئله فقدان جسارت لازم برای پرداختن هزینه های تغییر و خشکاندن ریشه های عفونت است، البته این ها موضوعاتی هستند مردمان کف خیابان هم می دانند، مسئولان و نمایندگان هم اذعان دارند اما هیچ خواهند کاری کند یا نمی خواهد کاری انجام دهد.

 شادمهر در ادامه اظهار داشت: گذشته از این کارزار تبعیض و فقر، کارزار امنیت شغلی و تبعیض ها و تفاوت ها بین حقوق و دستمزد اقشار مختلف حقوق بگیران به خصوص کارمندان عادی و معلمان به گونه ای است که انتظار خدمت شایسته داشتن از معلم یا کارمند بی اساس است. و با اختلاف فاحش بین معلمان و بازنشستگان فرهنگی با دیگر دستگاه ها برای تربیت نسل های آتی باید نگران بود. این کارزار در هم تنیدگی مسائل  و بحران ها مدیرانی لایق، کارآمد و انقلابی می خواهد که حداقل ایمان قلبی به تغییر و تحول داشته باشند حتی بعضی از این وزیران ایمان قلبی به تحول ندارند وگرنه باز همان آش می شود و همان کاسه.

وی بیان کرد: استان گلستان از نظر میانگین فرصت ها، قابلیت ها و برخورداری ها شامل جمعیت، منابع طبیعی، فیزیک همسایگی با سایر کشورها، دریا، جنگل، رود، دشت، کوریدور ریلی، زمینی، هوایی و اقلیم متنوع حداقل جز ۱۰ استان برتر کشور است، اما متاسفانه در عملکردها و خروجی ها به ویژه شاخص های کلان اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، حکمرانی، مدیریت و توان سازمانی جز استان های آخر ایران هستیم، علت چیست؟ چرا با وجود تلاش های استانداران و مدیران ارشد سابق و فعلی استان گلستان به این وضعیت دچار شده است.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس افزود: چرا استان دچار از هم گسیختگی منافع خود شده است، چرا باید استانی داشته باشیم به شدت سرمایه ستیز چرا استان ما باید در شاخص ها و بهره مندی ها در قعر جدول باشد؟ تنها با تامین و تدوین چشم انداز جدید، انتخاب استراتژی مناسب ضمن بهره برداری از این ظرفیت ها می توان شکاف دامنه دار با سایر استان ها و استانداری را جبران کرد. البته باز کردن جای پای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و جذب سرمایه گذاری راه خروج از این بن بست توسعه نیافتگی است.

وی تاکید کرد: گنبدکاووس را نه به عنوان شهرستان و مرکزیت شرق گلستان بلکه به عنوان یک جهان شهر می شناسیم، با جهانی از فرهنگ، تاریخ، تمدن و هنر و با جهانی از ثروت های خدادادی، جهانی از عظمت و شکوه با فرش پازلی که بیش از ۲۵۰۰ سال قدمت، با آثار تمدنی، با برج جهانی که قدمتی بیش از هزار سال دارد، دیوار قزل آلانش که کمتر از سد سکندر نیست، با جهانی از نام آورانی از ورزش، هنر و فرهنگ اما با دنیایی از درد محرومیت که با مظلومیت مردمش گره خورده است فاضلاب شهری اش با ۳۰ سال قدمت همچنان استخوان در گلو مانده است.

شادمهر گفت: وضعیت بی آبی ۲۰ روستای مرزنشین مظلوم دل هر دردمندی را می آزارد با تمام وجود از همه مسئولین دغدغه مند حمایت می کنم و از تمام کارهای زیر بنایی و عمرانی نهایت تشکر را دارم اما از آینده استان و شهرستانم نگرانم، نگرانم از تهدیدهای زیست محیطی، بیکاری مفرط جوانان تحصیلکرده، تنش های آبی شدید استان، تهدید بیابان زایی بیش از ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی گنبد، نگران از ریزگردهایی که دشت را درنوردیده و جنگل گلستان را نشانه گرفته است، نگران جنگل هستم که به حال خود و به امان خدا رها کرده اند، وای جنگل را بیابان می کنند اما در بیابان برهوت خدا برای انسان های سالخورده، پیر، فرتوت و بیسواد پرونده سازی می کنند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس اظهار داشت: بروزخشکسالی شدید در منطقه به ویژه در سال گذشته که در ۵۰ سال اخیر بی سابقه بوده منجر به کاهش بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم، ۲۵ هزار تن جو  و بیشترین خسارت را مردم مظلوم مرزی به خود دیده است، تعجیل در پرداخت خسارت، التیامی بر زخم کشاورز خواهد بود پیشانی کشاورزان و دامداران از خشکسالی و کمبود و گرانی پر چین شده است، سوء مدیریت در توزیع نا مناسب دامی را فریاد می کنند.

انتهای پیام

کد خبر 2456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =