به گزارش پایگاه خبری نمایندگان ما، یکی از عمدهترین دلایل به زمین ماندن و شکست خوردن طرح هایی از این دست که بوی هدفمند کردن اینترنت و دولتی کردن آن را می دهد عدم پاسخگویی دستگاه های دولتی مسئول در این زمینه و در واقع امر، عدم تبیین درست آن توسط مسئولین و معرفی بندهای مندرج در آن به مردم بوده است. علاوه بر آن خلاهای قانونی در زمینه توسعه و مدیریت فضای مجازی موجب هدر رفتن هزاران میلیارد بودجه روی طرح های بی خاصیت و نمایشی شده است.
در واقع این طرح ها به عبارت بهتر برای مردم که صاحبان اصلی حکم فرمایی رسانه و اینترنت هستند به طور کامل تبیین نمی شود و نمایندگان طراح و حامی این طرح اگر قدرت اقناع بدنه مردم و اهداف و نیتهای اصلی خود را برای آنها ندارند بهتر است در همین مرحله پیگیری آن را رها کنند؛ اما اگر طرح درست است به نظر میرسد در این مرحله مهمتر از اجرا تبیین درست آن برای مردم است.
در پایان باید گفت تا زمانی که برداشت عمومی از طرحی که هرچند با هدف درستی انجام شده اما پاسخ به مطالبه مطالبه گری نداشته است و فکر ایجاد فیلترینگ را در ذهن مخاطبان و مردم ایجاد می کند باشد؛ نه برای دولتمردان و مجلسی ها خیری دارد نه برای مردمی که از آن استفاده می کنند.
انتهای پیام
نظر شما