به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، امیرقلی جعفری بروجنی نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور در نشست امروز (چهارشنبه ۱۹ آبان ماه) صحن علنی مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و گرامی داشت روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه که فرصتی برای تبادل نظر صاحبان فکر و اندیشه و عمومی نمودن علمی که در خدمت صلح و توسعه پایدار باشد، گفت: امروز در شرایط خاصی به سر میبریم، کشور نیاز به انسجام بین حوزههای مدیریت فرهنگ، اقتصاد، سیاست در بخش داخلی و بهره گیری از فرصتهای محیط بین المللی دارد، برای دست یابی به انسجام ملی فرایند برنامه ریزی جمعی چه در سطح ملی و منطقهای، وفاق و اجماع نخبگان، چرخش نهادینه شده قدرت، رعایت قانونمندی و پاسخگویی، مسئولیت پذیری ارکان دولت و جامعه نسبت به یکدیگر و تقویت سرمایه اجتماعی ضروری است.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس اصل ۴۸ قانون اساسی در بهره برداری از منابع طبیعی و استفاده از درآمدهای در سطح استانها و توزیع فعالیتهای اقتصادی بین استانها و مناطق مختلف کشور نباید تبعیض در کار باشد به گونهای که هر منطقه فراخور نیازها و استعداد رشد خود سرمایه و امکانات لازم را در دسترس داشته باشد. معیار توسعه باید بر مبنای عدالت باشد چرا که توسعه منهای عدالت خود عامل فروپاشی انسجام ملی است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ضمن تشکر از دولت به دلیل واکسیناسیون عمومی کشور و قدردانی از زحمات کادر بهداشت و درمان، افزود: گرانی در بازار فشارهای سنگینی را بر مردم خصوصا اقشار آسیب پذیر تحمیل کرده است، اولویت اول دولت باید سامان دهی به این بخش و کمک به سفره مردم باشد. مردمی که نجیبانه پای کار هستند و با تحمل همه سختیها امید به حرکت جهادی دولت انقلابی دارند.
وی ضمن تشکر از هیات دولت به دلیل انجام سفرهای استانی، گفت: اما انتظار مردم کامل شدن چرخه مدیریت کشور برای بهرهمندی بیشتر از این سفرها بوده و تاخیر در این جهت موجب خسارت است.
جعفری بروجنی عنوان کرد: جامعه فرهنگیان، شاغلین و بازنشستگان با مشکلات عدیدهای مواجه هستند. رتبه بندی معلمان، همسان سازی، تبدیل وضعیت نیروها، کیفیت آموزش، سند تحول بخشی از مشکلات آنها بوده که باید مورد توجه قرار بگیرد، انتظار جامعه فرهنگیان تسریع در مشخص شدن وزیر آموزش و پرورش است. وزیری از جنس آموزش و پرورش و درد آشنای با مشکلات، با تجربه و مورد مغبولیت فرهنگیان باید معرفی شود.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه متاسفم که اعلام کنم استان چهار محال بختیاری بام ایران زمین امروز به کویر مرتفع کشور تبدیل شده است، ادامه داد: سیاستهای غلط و مخرب گذشته وضعیت بحرانی آب شرب شهرها و روستاها، دشتهای ممنوعه، فرونشست زمین، خشک شدن چشمهها و قنوات را به همراه داشته است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم، گفت: امروز شاهد خشک شدن چشمه بزرگ کوهرنگ به عنوان مادر کارون و زاینده رود هستیم و رتبه بیکاری استان در راس هرم بیکاری کشور قرار دارد، تمامی این موارد زنگ هشداری است تا همگان در سیاستها و برنامههای خود تجدید نظر کنند.
وی، عنوان کرد: مطالبه مردم از دولت این است که از پیمودن مسیرهای گذشته و اتخاذ سیاستهای یکسویه و غلط اجتناب نموده و در جهت تامین آب مورد نیاز مناطق کشور تلاش فراوان کنند، این سرزمین محصور در میان دریاها و درحال خشکیدن و درگیریهای ناشی از بیآبی و فقر ناشی از اقتصاد مبتنی بر کشاورزی همه را متحیر کرده است. علت آن شیوههای غلط در حکمرانی حوزه آب کشور است.
جعفری بروجنی ضمن تقدیر از کمیسیون کشاورزی مجلس به دلیل سفر به استان چهارمحال بختیاری به منظور مشاهده میدانی وضعیت تاسف بار حوزههای آب و کشاورزی استان چهارمحال بختیاری، گفت: اتمام پروژه آبرسانی نیمی از مردم استان یعنی پروژه آبرسانی بن-بروجن مطالبه اصلی مردم است، پروژه پتروشیمی بن – بروجن سالها زمین مانده که مردم خواستار راه اندازی آن هستند.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تجهیز بیمارستان بروجن و مشکل فقدان دستگاهها ام آر آی علی رغم تذکر به وزیر بهداشت و درمان سابق تا کنون انجام نشده است، گفت: اتمام دانشکدههای فنی و منابع طبیعی بروجن که با پیشرفت ۷۰ درصدی رو به رو است یکی از مطالبات مردم میباشد، تکمیل فرهنگ سراهای فرادنبه، بروجن و گندمان باید هرچه سریعتر در دستور کار قرار بگیرد.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه پاراکلینیک و ساختمان اداری تامین اجتماعی بروجن باتوجه به تذکرات مکرر به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کماکان روی زمین مانده است، ادامه داد: دامداریها و پروژههای گلخانهای استان و شهرستان بروجن مشکل شدید آبرسانی دارند.
وی در پایان با تاکید بر اینکه شهرستان بروجن به عنوان خشک ترین شهرستان استان چهارمحال بختیاری با مشکل شدید آب مواجه است که برای رفع آن باید فکری اساسی شود، عنوان کرد: سد آقبلاغ پس از یک دهه بدون هیچ اقدامی روی زمین مانده است، امیدواریم مسئولین با عزمی جهادی موفق شوند در خدمت مردم باشند.
انتهای پیام
نظر شما