کد خبر 3580
۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶

قالیباف:

رییس جمهور تلاش بسیار مجاهدانه‌ای دارد

رییس جمهور تلاش بسیار مجاهدانه‌ای دارد

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور گفت: گواهی می‌دهم که از نزدیک با شما در این مدت دولت و با سابقه‌ای که از گذشته از جنابعالی مطلعم، انصافاً در این بیش از یکصد روز تلاش بسیار مجاهدانه پرکار و پرتلاش را داشتید.

به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، محمدباقر قالیباف در نشست مشترک مجلس و دولت به میزبانی مجلس گفت: این مجلس به برکت خون شهید مدرس پابرجاست. شهید مدرس این روحانی متقی که بزرگترین خصیصه ترس از خدا بود هرگز چشم غره مستکبرین و قلدرمابانی مانند رضاخان را بر نتابید و برای عزت این ملت و احیای دین، سیاست و قدرت و افتخار این کشور برای همیشه تاریخ افتخار آفرین بود.

وی افزود: جناب آقای رئیس‌جمهور  بنده به عنوان یک نماینده و خادم نمایندگان عزیز عرض می‌کنم و انصافاً گواهی می‌دهم که از نزدیک با شما در این مدت دولت و با سابقه‌ای که از گذشته از جنابعالی مطلعم، انصافاً در این بیش از یکصد روز تلاش بسیار مجاهدانه پرکار و پرتلاش را داشتید حتی پنجشنبه و جمعه ها را هم مشغول کار هستید.

رئیس مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: واقعا آن ویژگی مردمی بودن، توجه به سفرهای استانی قابل توجه است؛ هرچند برخی نقد می‌کنند که ممکن است این سفرها تحول نداشته باشد. اما نفس سفر و بین مردم بودن و دردودل مردم را شنیدن خود نعمت بزرگی است که میزهای کاری و مسئولیت‌ها ما را از مردم غافل نکند.

وی تصریح کرد: این سفرها باعث می‌شود دغدغه مردم هر روز در وجود ما باقی بماند همان طور که این دغدغه در همکاران من هم وجود دارد.

دولت در شیوع کرونا کارستان کرده است

قالیباف در ادامه با اشاره به اقدامات دولت در کنترل شیوع ویروس کرونا افزود: دولت کاری کارستان انجام داد، در دوره کمتر از 70 روز تلفات 700 نفر در روز به 70 نفر رسانده شد و این کار جز با مجاهدت دولت و حمایت مجلس در تأمین اعتبار امکان‌پذیر نبود. مطمئنم که در حوزه سیاست خارجی و رفع تحریم‌ها با تلاشی که صورت می‌گیرد مذاکره خوب و عزتمندانه انجام خواهیم داد و با توافق خوب و عادلانه حق این ملت را می‌گیرید و تحریم ظالمانه از دوش ملت مقاوم برداشته می‌شود.

وی ادامه داد: ارتباط دولت سیزدهم و مجلس یازدهم باید ماندگار و مثال‌زدنی برای آیندگان باشد. همکاری ما بدون شک همکاری مسئولانه است، مجلس حامی دولت بوده و حتما ناظر دلسوز دولت و همه وزرا است. مجلس خود را یار و یاور همه اعضای هیأت دولت و در رأس آن رئیس جمهور برای حل مشکلات مردم می‌داند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید مجلس و دولت درباره برنامه هفتم توسعه به فهم مشترک برسند و بودجه سال 1401 را منطبق با نقشه راه برنامه هفته توسعه تنظیم کنند.

دولت و مجلس باید بر روی سه مشکل اقتصاد، آب و جمعیت متمرکز شوند

وی با اشاره به مشکلات عدیده کشور در حوزه های مختلف، گفت: دولت و مجلس باید بر روی سه مشکل اقتصاد، آب و جمعیت متمرکز شوند و وقتی در مورد جمعیت صحبت می کنیم تمام ابعاد موالی، مهاجرت و اختلاف طبقاتی را شامل می شود. در خصوص موضوع آب که تکلیف مشخص است و در حوزه اقتصاد نیز مردم باید بدانند ده ها میلیارد دلار در شرایط تحریم ظرفیت هایی داریم که اگر تصمیم شجاعانه و عاقلانه گرفته نشود، هر روز از دست می دهیم. این فرصت های بزرگ به تهدیدات بزرگی تبدیل شده است.

قالیباف توضیح داد: ناترازی در ساختار بودجه یکی از تهدیدات است. ما لازم نیست 9 هزار ردیف بودجه داشته باشیم. ما باید شجاعانه تصمیم بگیریم و مجلس باید پیش قدم شود. دومین تهدید، تحمیل بار اضافی به بانک ها است. بانک مرکزی، مجموعه دولت و مجلس باید مانع خلق پول در بانک ها به ویژه بانک های خصوصی شوند که هر روز کشور را به سمت مشکلات، تورم و گرانی سوق می دهند.

رئیس قوه مقننه در ادامه اظهار کرد: از اتخاذ هر تصمیمی در سران قوا، دولت، مجلس و کمیسیون های تخصصی مجلس که موجب خلق پول شود باید جلوگیری کرد. در حوزه انفال، اموال مردم تنها در حوزه معادن، فلزات و بحث انرژی به بدترین شکل از بین می رود و ما باید جلوی آن را بگیریم. هیچ معنا ندارد که سهم مردم در حوزه صنایع و معادن کمتر از 5 یا 6 درصد باشد.

وی افزود: شرکت ها نشان می دهند که سود دارند اما این منابع در کجا هزینه می شود؟ در حقیقت ما وقتی حرف از اقتصاد می زنیم باید بدانیم که وضعیت چگونه است و چه اقداماتی باید انجام دهیم.

قالیباف یادآور شد: پروژه های نیمه تمام تهدید دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. مجلس و دولت اگر محکم بایستند در همین برنامه هفتم توسعه نا به سامانی هفتصد، هشتصد هزار میلیاردی که در سال 1395 ارزیابی شده و تا امروز 2 یا 3 برابر افزایش یافته است را حل خواهد کرد. پروژه های نیمه تمام و رها شده ای که 10 تا 15 سال به آن ها زمان خورده و بیش از چند ده هزار اموال غیر مولد دولتی باید تعیین تکلیف شود.  

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باز آفرینی و ساختار مطمئنی برای تامین مالی این حرکت ها باید انجام دهیم. ما باید نقدینگی را هدایت کنیم در غیر این صورت سودا گران اجازه هدایت نقدینگی را نخواهند داد و نقدینگی به سمت سوداگری حرکت می کند که در نتیجه مشکلاتی مانند بورس را رقم خو اهد زد. ما باید راهکار اجرای گام به گام برای این مسائل تعریف کنیم.

وی تصریح کرد: ما در بودجه سال 1401 و برنامه هفتم توسعه جز این چند کار را نباید انجام دهیم مطمئن باشید بورس، تورم، قدرت خرید و اشتغال و حل مشکل معیشت در گرو مسائلی است که در بالا به آن ها اشاره شد و در یک قدمی ما است. مردم بدانند به همت نمایندگان و اعضای دولت که دلدادگان و خدمتگزاران مردم هستند و همه به امام، راه امام و شهدا باور دارند این اقدامات قابل عملیات است و خدا در تمام سختی ها با ما است و مردم در پایان برنامه و در هر سال با افتخار خواهند دید که تحولات تحقق پیدا می کند.

انتهای پیام 

کد خبر 3580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =