کد خبر 6728
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷

پژمانفر در نطق میان دستور:

الگوهای جدید جایگزین شیوه های سنتی کنترل و نظارت بر بازار شود

الگوهای جدید جایگزین شیوه های سنتی کنترل و نظارت بر بازار شود

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس گفت: دولت با توجه به آزادسازی نرخ برخی از کالاهای اساسی، الگوهای جدید را جایگزین شیوه های سنتی کنترل و نظارت بر بازار کند تا اثر بخشی بیشتری برای مردم داشته باشد.

به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، نصراله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز (یک‌شنبه ۲۹ خرداد ماه) مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه در ماه  ذی القعده که ماه زیارتی مخصوص ولی نعمت تمام ایرانیان قرار داریم، خدا را شاکریم که بعد از برطرف شدن شرایط سخت کرونا، حضور پر شور زائرین حضرت را در مشهد الرضا شاهد هستیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امیدواریم دولت با توجه به محدودیت زیرساخت ها در شهر مقدس مشهد به عنوان میزبان زائرین حضرت توجه ویژه ای به این شهر داشته و با پیش بینی اعتبارات لازم زمینه زیارتی همراه با آرامش و آسایش برای تمامی احاد ملت را فراهم نماید.

وی با بیان اینکه در اولین سالگرد انتخابات ۱۴۰۰ قرار داریم تصریح کرد: زمانی عده ای تلاش داشتند کشور را به نقطه جوش برسانند و در این راستا از هیچ  کاری فروگذار نبودند. یادمان نمی‌رود؛ به قول خودشان "یکسره کردن کار" چرا که علی رغم اینکه می‌توانستند واکسن را به کشور وارد کنند اما گفتند ما با هر نوع رفاه و خدمتی که موجب امیدواری مردم به کشور باشد مخالفیم و باید کاری کنیم که در کنار خیابان‌ها و کوچه‌ها شاهد جنازه های کشته شده‌های کرونا باشیم تا کشور مجبور شود با التماس تمامی شرایط کد خدا را بپذیرد.

پژمان‌فر خاطرنشان کرد: ملت شریف ایران یادتان هست کشوری که ۱۵ سال جشن خودکفایی گندم را گرفت به چه روزی درآوردند که در زمان واگذاری دولت ۵۰ درصد گندم کشور را باید وارد می‌کردیم؟ یادتان هست کشوری که صادر کنند انرژی و برق به کشورهای مانند عراق و افغانستان بود امروز به چه روزی درآمده که باید به فکر تعطیل کردن سه ماهه شرکت‌های فولاد در کشور باشیم و شهرک های صنعتی هفته ای یک الی دو روز به دلیل نبودن برق تعطیل شود.

این نماینده مردم در مجلس عنوان کرد:  اگر یک نگاهی به تمامی دستاوردهای نظام در چهل ساله گذشته داشته باشیم میبنیم از بین رفتن دستاوردها در این هشت سال تصادفی نبوده است. آنها با تئوری نقطه جوش ۸ سال کشور را در پرتگاه نگه داشتند.   اقدامات صورت گرفته در دولت سیزدهم مانند تحرک دیپلماسی علی الخصوص با کشورهای همسایه، رشد اقتصادی امیدوار کننده، رونق بخشی گردشگری، انجام واکسیناسیون و به حد صفر رساندن تلفات در کرونا، راه اندازی بخشی از کارخانه جات تعطیل شده، سفرهای استانی در راستای مردمی سازی دولت، آزادسازی ساحل ها به نفع مردم و دهها کار دیگر اگر چه موجب امیدواری در این موضوعات شده است اما به عدله ای که جای آن در این صحبت کوتاه نمی‌باشد. اقتضا می‌کند دولت چند کار را انجام دهد.

نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم اظهار کرد: ابتدا در نیروهایی که مدیریت خرد و کلان کشور را  به دست دارند اما اعتقادی به دولت شما ندارند تجدید نظر کنید، با مردم بیشتر صحبت کنید و مسائل و مشکلات خود را با مردم در جریان بگذارید. آقای رئیسی مجلس با تمام قوا تلاش دارد که کمک شما باشد و در حل  مسائل کشور در کنار شما از همه ظرفیت خود استفاده کند.

وی در ادامه افزود: ۱- با توجه به آزادسازی نرخ برخی از کالاهای اساسی پیشنهاد می‌شود شیوه های کنترل و نظارت بر بازار از حالت سنتی که اثر بخشی کمی دارد با شیوه‌ها و الگوهای جدید جایگزین گردد که اثر بخشی بیشتری برای مردم  داشته باشد و مردم نظارت دولت جهت پیش گیری از تخلفات را به جای شناسایی و جریمه متخلفان مشاهده کنند. ۲- با توجه به تورم فعلی و افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی لازم است تجدید نظر در میزان حقوق بازنشستگان عزیز مورد توجه بیشتر دولت قرار بگیرد.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: ۳-  با توجه به نزدیکی فصل تابستان و افزایش جا به جایی، حدود ۸ میلیون خانوار اجاره نشین لازم است در خصوص کنترل اجاره مسکن نظارت بیشتری از سوی دستگاه‌های دولت صورت پذیرد. ۴- در خصوص همسان‌سازی حقوق کارکنان و کنترل نظارت بر نظام پرداخت در شرکت های دولتی و عمومی و غیر دولتی و پاداش هیات مدیره ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی لازم است دولت توجه و نظارت بیشتری بر این مقوله داشته باشد.

پژمانفر ادامه داد: ۵-  با توجه به تغییرات گسترده جهانی در ماه‌های اخیر دولت باید توجه بیشتری به مقوله امنیت غذایی داشته باشد.  با عنایت به شعار سال در خصوص تولید دانش بنیان و اشتغال لازم است دولت جدید به موضوع اشتغال روستایی توجه ویژه داشته باشد و به روستا به عنوان کانون اصلی تولید محصولت کشاورزی و ایجاد سازو کار جدید در خصوص مدیریت روستایی توجه داشته باشد.

انتهای پیام

کد خبر 6728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =