به گزارش نمایندگان ما، احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز، ادامه رسیدگی به لایحه نظام جامع باشگاهداری در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت که مواد ۴ تا ۷ این لایحه در این جلسه به تصویب رسید.
وی افزود: در ماده ۴، وظایف و ارکان در نظام جامع باشگاهداری در بخش سوم که مربوط به اتحادیه باشگاهی است، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت، اتحادیههای باشگاهها در دو بخش عمومی و حرفهای مورد تصویب قرار گرفتند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: مهمترین وظایف اتحادیههای باشگاهی براساس مصوبه اعضای کمیسیون فرهنگی ساماندهی امور باشگاههای ورزشی از نظر حقوقی، فرهنگی و نظام آمار و اطلاعات و سازوکارهای نظارتی، برنامهریزی و پیگیری مطالبات صنفی اعضا در چارچوب ضوابط و مقررات، مشارکت در فرآیند صدور پروانه باشگاه، نظارت صنفی بر عملکرد باشگاههای ورزشی و ارائه گزارشهای موضوعی به وزارتخانه و ارائه خدمات فنی و تخصصی با مشارکت فدراسیونها و تشکیل کمیتههای تخصصی ورزشکاران، مربیان، هواداران به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی عملکرد باشگاهها تعیین شد.
راستینه خاطرنشان کرد: همچنین در ماده ۵ این لایحه مصوب شد که هر باشگاه حرفهای مکلف است حداقل در دو محور تیمداری کند و چهار محور برای فعالیتهای باشگاههای حرفهای در نظر گرفته شد.
وی افزود: براساس این مصوبه، باشگاههای حرفهای یا باید در یک ورزش سنتی مدالآور و واجد ارزش و یا در یک ورزش پایه و پرمدال و رسانهای و یا در یک رشته ورزشی بانوان و یا در یک رشتهای که تیمداری میکند در رده سنی پایه نیز فعالیت داشته باشد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: همچنین براساس مصوبه امروز کمیسیون مقرر شد که باشگاهها براساس مفاد اجرایی و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به تأسی از مصوبه اولویتها و اقدامات اساسی حوزه فرهنگی ورزش کشور، نظامنامه فرهنگی کشور را که در جلسه ۷۸۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده، کلیه اقدامات فرهنگی خود را اجرایی کنند.
انتهای پیام
نظر شما