غلامرضا مرحبا عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نمایندگان ما، درباره مولدسازی داراییهای دولت، گفت: بسیاری از بنگاههایی که در اختیار دولت است، از چرخه اقتصادی خارج و راکد شده است که باید مولدسازی شود.
وی ادامه داد: این داراییها باید وارد چرخه اقتصاد شود و دولت هر چه بیشتر از بنگاهداری خارج شود و از شکل رقیب برای بخش خصوصی فاصله پیدا کند، بهتر است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما تجربه خوبی در خصوصی سازی و واگذاری بر مبنای اصل ۴۴ نداریم، چرا که بسیاری از کارخانجات یا به ثمن بخس یا به افراد فاقد اهلیت واگذار شدند یا بعد از واگذاری تعطیل شدند و به آن هدفی که طراحی شده بود، نرسیدند.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر یک هیئتی برای مولدسازی داراییهای دولت مشخص شده است که باید این هیئت از حالت تصمیمگیری فردی خارج شود و هر فرد، گروه و مجموعهای که میخواهد در چنین موضوع مهمی و گسترده ای که جذابیتهای مالی فراوانی هم دارد تصمیم گیری کند، حتماً باید تحت نظارت کافی از جانب مجلس و دستگاههای نظارتی مانند سازمان بازرسی کشور باشد.
مرحبا با اشاره به اینکه هنوز ابهامات بسیاری در مورد هیئت مولدسازی داراییهای دولت وجود دارد، گفت: مجلس قطعاً پرسشگر و مطالبه گر خواهد بود، چرا که باید این ابهامات برطرف شود.
وی تاکید کرد: آئین نامههای این هیئت باید شفاف و مشخص باشد و فرایند گزارش گیری و دستوردهی در این هیئت هم باید مشخص باشد تا این هیئت تحت تأثیر قرار نگیرد و بتواند به صورت مستقل کار خود را به شکل حرفه ای انجام دهد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید نظارتهایی بر این هیئت وجود داشته باشد، چرا که هر گونه عدم شفافیت یا کار کردن پشت درهای بسته به یکسری شایعات دامن میزند.
انتهای پیام
نظر شما