به گزارش نمایندگان ما، سید مصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران درمجلس یازدهم، در رابطه با اولویت های مجلس در سال ۱۴۰۲ گفت: مسائلی که در کشور وجود دارد و نیازمند آن است که چاره ای برایش اندیشید، متعدد است که عمده آنها بر روی گروه های کم درآمد اثر گذار است و معیشت آنها را در معرض خطر قرار می دهد. اگر صداقت و همکاری وجود داشته باشد که البته در حال حاضر دولت نیت خیر دارد، تمام اینمسائل حل شدنی است. ولی برای آنکه امکان رسیدن به راه حل مناسب وجود باشد باید موضوعاتی که سبب التهاب در کشور می شود سریع حل و فصل شود. از جمله این مسائل گرانی لجام گسیخته است، پیشنهاد مجلس، سال گذشته به دولت محترم کالابرگ هوشمند بود و درخواست کردیم که این مسئله حل شود تا حدود 10-12 قلم از اجناسی که مورد نیاز مردم و طبقات کم درآمد است، بصورت رایانه ای در اختیار مردم قرار گیرد که زندگی خود را بگذرانند و دولت سر فرصت به ریشه های اصلی بپردازد.
وی در ادامه با اشاره به سامانه رفاه ایرانیان تصریح کرد: دلیل به تاخیر افتادن کالابرگ الکترونیکی تکمیل نشدن سامانه رفاه ایرانیان بود و این مسئله به راستی آزمایی در حیطه توانایی های این سامانه نیاز داشت که 4 شرط آن امتحان شد و نتیجه مثبت کسب شد. امیدوارم با اجرای این مسئله ای که به دهک های اول تا سوم یا پنجم برمی گردد این موضوعات حل و فصل شود.
نماینده مردم تهران با بیان این جمله که کشور درگیر یک جنگ ترکیبی است، خاطر نشان کرد: باید هوشیار باشیم، نباید فکر کنیم که مشکلات برطرف شده است، بنابراین باید مجال داشته باشیم که فارغ از مشکلات و مسائل به آنها بپردازیم و این موضوع هم شکل های دیگر غیر از مسائل معیشتی پیدا کرده است. اگر بخواهیم خدمت خود را در سه قوه موثر کنیم، باید از اقدام شتابزده پرهیز کنیم و با دوراندیشی ودقت به راه حل های علمی و سنجیده که جبران فرصت های از دست رفته گذشته را به همراه دارد، برسیم. امیدوارم این اقدام دولت هر چند که با تاخیر انجاممی گیرد، بتواند برخی از این مسائل و سختی هایی که مردم نیازمند دارند را برطرف کند. باید با چاره جویی مشکلاتی را که در کشور به ارث رسیده، کم کنیم.
میرسلیم در پاسخ به این سوال که سال 1401 را چطور پشت سر گذاشتید و مهمترین مصوبات شما در مجلس چه بوده و ایراد و نقص ها را درمجلس یازدهم چطور دیدید، بیان کرد: سال ۱۴۰۱ در مجموع سال پرتلاطمی بود و سال سوم مجلس سال مهمی بود البته که هنوز هم تمام نشده است. ناچارا باید اقدامات نظارتی خود را درمجلس تقویت کنیم و وقت بیشتری را صرف کارهای نظارتی کنیم تا قوانین به تصویب رسیده در قوه مجریه به درستی اجرا شود. دولت بعضی مجریان را تغییر داده و این آمادگی هم دارد تا خودش را در عرصه های مختلف تقویت کند. دولت باید از لحاظ ساختاری تغییراتی انجام دهد. برای سال 1402 باید در جهت تقویت اقدامات نظارتی خودمان کوشش بیشتری کنیم و اثرگذاری بیشتری داشته باشد تا نتایجی که از دولت توقع داریم به دست بیاید.
وی در رابطه با حوزه سیاست خارجی دولت سیزدهم گفت: دولت سیزدهم اقداماتی را که در دولت قبل به طور کلی فراموش شده بود را تقویت کرد و این امر سبب شد جایگاه ایران از لحاظ عمومی بین همسایگان بیشتر شناخته شود و مناسبات شکل منطقی تر به خود بگیرد ویژه در منطقه آسیا که الحمدالله نتیجه گیری خوبی صورت گرفته است و رسیدن به فرآیند اجرایی آن فعالیت گسترده ای را در داخل کشور طلب می کند.
وی در همین راستا تصریح کرد: سفر های رئیس جمهور و ورود هیئت های عالی رتبه به کشور مهم است و دستاوردهای خوبی داشته و سبب قوت دل کشورهای دوست شده و نزد همسایگان قابلیت همکاری را بیشتر کرده است. مناسبات ما با کشور های همسایه بهتر شده و مبادلات تجاری بهتری داریم و از نظر سیاسی هم اثرگذاری بهتری خواهد داشت البته در زمینه سیاسی برای انکه بتوانیم به نتیجه برسیم به زمان نیاز داریم.
میرسلیم گفت: کسانی که نمی خواهند ایران نفوذ معنوی خود را در منطقه داشته باشیم، برای خودشان فعالیت می کنند و سعی در تخریب ایران دارند.
وی بیان کرد: مهمترین برنامه ای که نجات بخش کشور است و در گذشته بر آن تاکید صورت گرفته ولی هنوز نتیجه نهایی خود را نشان نداده، تولید است تا تولید داخلی و درآمد ناخالص ما افزایش پیدا نکند ما نمی توانیم شاهد این باشیم که ارزش پول ملی ما تقویت پیدا کند.
منبع: برنا
انتهای پیام
نظر شما