کد خبر 1422
۲۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵

محمد صالحی:

اشکال در تراکنش‌ها دلیل قبض‌های نجومی برق است

اشکال در تراکنش‌ها دلیل قبض‌های نجومی برق است

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به قول وزرای نفت و نیرو در زمستان با قطعی گاز مواجه نخواهیم شد که البته مردم هم باید صرفه‌جویی لازم را انجام دهند.

به گزارش نمایندگان ما، حسین محمد صالحی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی، درباره احتمال کمبود گاز در زمستان، اظهار کرد: طبق قولی که وزیر نیرو داد سوخت کافی برای نیروگاه‌ها در فصل زمستان تأمین می‌شود و ظرف یک ماه آینده تمام مخازن و انبارها از سوخت انباشته می‌شود تا هیچ مشکلی در فصل سرما نداشته باشیم.

وی افزود: وزیر نفت هم قول داد با تدابیر اندیشیده شده کشور با مشکل کمبود سوخت مواجه نشود و با توجه به منابعی که داریم باید مدیریت صحیحی هم روی آن اعمال شود و مردم هم باید در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنند تا در زمستان با مشکل کمبود گاز مواجه نشویم که البته مردم در این باره نگران نباشند و با توجه به قول مسئولان در زمستان با قطعی گاز مواجه نخواهیم شد.

نماینده مردم فریدن، چادگان و فریدونشهر در مجلس درباره گلایه برخی شهروندان و صنوف از افزایش نجومی قبض‌های برق، گفت: با توجه به مصوبه‌ای که مجلس داشته هر سال درصد بسیار اندکی روی قبوض اضافه می‌شود و این افزایش به شکلی نیست که قبض‌های برق به طور ناگهانی نجومی شود. مشکل برخی از مردم و صنوف به احتمال قوی به دلیل رخ دادن اشتباه در تراکنش‌ها بوده است و حداقل در حوزه انتخابیه بنده هیچ شکایتی درباره افزایش قبوض برق نداشتیم.

موانع اداری و بُعد مسافت، گاز رسانی به روستاها را مشکل می‌کند

محمد صالحی درباره مشکل برخی از مناطق کشور که هنوز از نعمت گاز برخوردار نیستند، تصریح کرد: برای مثال در منطقه پیشکوه فریدونشهر چند سال است که عملیات گاز رسانی در حال انجام است که مدتی به دلیل موانع اداری و کمبود لوله این عملیات متوقف شده بود، اما هم‌اکنون این مشکلات مرتفع شده است. موانع اداری در این موارد آزاد دهنده است و وزارت نفت هیچ مشکلی برای تأمین گاز ندارد.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، افزود: گاهی به دلیل بُعد مسافت عملیات گازرسانی با مشکل مواجه می‌شود و گاهی هم این عملیات به شکل بین استانی است و به همین دلیل وزارت راه و شهرسازی هم اشکالاتی در این خصوص می‌گیرد و کار کمی سخت می‌شود. گاهی اداره راه ترابری اجازه نمی‌دهد که لوله در حریم جاده کشیده شود و از طرفی هم اگر در خارج از حریم باشد هزینه هنگفتی صرف آزادسازی جاده می‌شود که این هزینه‌های اضافی و موانع اداری عملیات گاز رسانی به نقاط مختلف کشور را مختل می‌کند.

وی گفت: با برنامه و قولی که وزیر نفت داده است این امیدواری وجود دارد که بسیاری از روستاهای فاقد گاز از این نعمت بهره‌مند شوند که باید تعامل میان کابینه دولت بیشتر شود تا چنین مشکلاتی برطرف شود. معتقدم ۳۰ درصد روستاهایی که فاقد گاز هستند به دلیل صعب‌العبور بودن آنان است. برای مثال منطقه پشتکوه دوم فریدونشهر که ۲۰۰ کیلومتر با مرکز شهرستان فاصله دارد در منطقه‌ای صعب‌العبور قرار گرفته است که گاز رسانی به این ناحیه را مشکل کرده است و هزینه‌های زیادی را طلب می‌کند که اگر دولت این هزینه‌ها را متقبل شود این مناطق نیز از نعمت گاز برخوردار می‌شوند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

کد خبر 1422

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =