کد خبر 15250
۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹

محمدبیگی با تاکید بر ضرورت تشکیل کمیسیون خانواده در مجلس:

ارتقاء جایگاه شورای فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی مهم است

ارتقاء جایگاه شورای فرهنگی اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی مهم است

دبیر فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نگاه ویژه‌ای به مسئله زنان و خانواده وجود داشته باشد، گفت: کمیسیون خانواده باید در مجلس شکل بگیرد تا نظارت بر عملکرد کلیه وزارتخانه‌ها و نهادها در حوزه خانواده مد نظر قرار گرفته و به تنقیح قوانین برای این مسئله برسیم.

به گزارش نمایندگان، فاطمه محمدبیگی در مورد پیشنهاد تشکیل وزارتخانه خانواده، گفت: برای ایجاد هر تغییر و تحول به برش و نگاه دقیق و مرحله ای نیازمندیم، به فرض مثال برای ایجاد وزارت خانواده از شروع تا پایان تشکیل آن از مبدا تا مقصد باید به گونه ای ترسیم کنیم که کاملا مشخص و واضح و بدون ابهام باشد، به نظر می‌رسد ما هنوز به آن مرحله نرسیدیم.

مجلس در راس امور است

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز با تاکید بر اینکه مجلس در راس امور است، افزود: در طی سه سال اخیر به عنوان نماینده مردم از نزدیک مشکلات جامعه را دیده و اولویت‌ها را سنجیده ام، عملاً مجلس در راس امور است در قانونگذاری و ریل گذاری ها به وضوح می‌توان این مسئله را درک کرد.

رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه در بدو ورود به قوه مقننه جزو مدافعان تشکیل وزارت خانواده بودم؛ یادآور شد: جایگاه های قانونگذاری در کشور ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است بر همین اساس در طی فعالیت در مجلس یازدهم بی تردید نظرات کارشناسی بنده هم در برخی از امور تغییر کرده است.

کمیسیون خانواده در مجلس شکل بگیرد

دبیر فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید نگاه ویژه‌ای به مسئله زنان و خانواده داشته باشد، اظهار داشت: ارتقاء جایگاه شورای فرهنگی اجتماعی زنان و مسائل حوزه زن و خانواده در شورای عالی انقلاب فرهنگی یک نیاز است و همچنین در گام نخست "کمیسیون خانواده" باید در مجلس شکل بگیرد تا نظارت بر عملکرد کلیه وزارتخانه ها و نهادها در حوزه خانواده مد نظر قرار بگیرد و به تنقیح قوانین برای این مسئله برسیم.

وی در ادامه یادآور شد: قوانین موجود باید براساس این سخن رهبر انقلاب که خانواده پایه و اساس قانون گذاری است، باید مورد بازبینی قرار بگیرد تا مبناها و اساس قوانین را بر محور خانواده تغییر دهیم؛ چه بسا با تغییر برخی قوانین در این وزارتخانه‌ها و ساختارهای موجود به نتایج مطلوبی برسیم.

عضو کمیسیون بهداشت در مجلس با تاکید بر اینکه باید به موضوع خانواده، جمعیت جوانان و زنان به عنوان سرفصل پژوهش‌های مراکز دانشگاهی و ایجاد اندیشکده‌ها پژوهشکده‌ها و پژوهشگاه‌ها در تمامی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها توجه کنیم، اظهار داشت: در حال حاضر هزاران اندیشکده در انگلستان و آمریکا و کشورهای غربی روی موضوعات جنگ جمعیتی و تهاجم فرهنگی و فروپاشی خانواده و عفت ستیزی و .. تلاش کرده‌اند که یکی از برآیندهای آن "کنوانسیون تنظیم خانواده" در دهه ۶۰ بود و از دیگر نتایج آن اندیشکده‌ها می‌توان سند ۲۰۳۰ نام برد که با همین سند در مجامع بین المللی در حال دگرگونی دنیا هستند بدون اینکه وزارت خانواده داشته باشند.

محمد بیگی با اشاره به قدرت فناوری‌های نوین که جهان مدرن را تغییر داده، یادآور شد:  در حال حاضر با میکرو کامپیوترها و سایر فنون جدید مفهوم کنترل فضای مجازی متفاوت شده است و عملاً سیطره شبکه های اجتماعی مرز دولت‌ها و ساختارها را نیز در هم شکسته است. 

رییس مجمع نمایندگان استان قزوین افزود: بی تردید تا سال ۲۰۷۰ حدود ۷۰ درصد خدمات سلامت و حوزه اجتماعی در دنیا با حوزه حکمرانی های جدید از قِبَل فناوری‌های نوین ارتباطی انجام خواهد شد. امروز شبکه سازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است نه اینکه صرفا ساختار وزارت ایجاد کنیم. در حال حاضر برخی از شبکه اجتماعی دنیا بدون تشکیلات، حکومت و یا وزارت، دنیا را مدیریت می کنند و ذائقه سازی می‌نمایند.‌

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تشکیل وزارتخانه خانواده باید در جنبه های مختلف حکمرانی مورد بررسی قرار بگیرد، گفت: همچنین در تشکیل وزارتخانه خانواده، بحث نظام سازی قرآنی باید مورد توجه قرار بگیرد، متاسفانه به صورت عجیبی با راهبردهای قرآنی در برخی قانونگذاری‌ها فاصله تاریخی داریم؛ در اسلام اصلاح روابط و ایجاد سازش در بحث خانواده جزء نظام سازی قرآن است، اصل مودت و رحمت در قرآن، عملاً در برخی لوایح قوانین پیشنهادی دیده نشده است، ما باید کلمات، عبارات و راهبردهای کلیدی را استخراج کنیم و به وزارتخانه‌ها ارائه و نهاد فرا قوه ای در حوزه خانواده شکل دهیم.

نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان خاطرنشان کرد: پیشنهاد شکل گیری ستاد ملی خانواده را می‌دهیم تا مجلس، دولت، قوه قضائیه و نیروهای مسلح پای کار بیایند و مسائل اورژانسی حوزه خانواده را درمان کنند.

منبع: خانه ملت

انتهای پیام 

کد خبر 15250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =