کد خبر 15544
۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۰

سعیدی با تاکید بر نقش شناورهای تفریحی در جذب توریسم:

با موافقت وزیر میراث فرهنگی، سوخت یارانه ای در اختیار شناورهای تفریحی قرار میگیرد

با موافقت وزیر میراث فرهنگی، سوخت یارانه ای در اختیار شناورهای تفریحی قرار میگیرد

نماینده چابهار در مجلس با تاکید بر اینکه اختصاص سوخت یارانه‌ای به شناورهای تفریحی موجب رونق صنعت توریسم دریایی خواهد شد، گفت: امیدواریم با ورود وزیر سوخت یارانه ای در اختیار شناورهای تفریحی قرار گیرد.

به گزارش نمایندگان، معین الدین سعیدی نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات دیدار وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از حوزه انتخابیه خود و مصوبات این جلسه، گفت: طی دیداری که با ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری داشتیم، مقرر شد سوخت شناورهای گردشگری بین المللی به صورت یارانه‌ای اختصاص یابد. در گذشته ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سوخت وعده و وعیدهایی در مورد پرداخت سوخت مورد نیاز شناورهای گردشگری داده بود که تاکنون عملیاتی نشده است، امیدواریم با ورود وزیر این مهم برای رونق گردشگری دریایی اختصاص داده شود.

وی نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اختصاص سوخت به شناورهای تفریحی موجب رونق صنعت توریسم دریایی خواهد شد، افزود: با پیگیری‌های پی در پی  از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به زودی این مصوبه مهم باید اجرایی شود و به مراکز سوخت رسانی شناورها ابلاغ گردد. بی تردید با اختصاص سوخت یارانه ای به شناورهای تفریحی با کاهش چشمگیر هزینه‌های حمل و نقل روبرو می‌شویم و همچنین باعث افزایش تقاضای سرمایه گذاری در صنعت توریسم دریایی در زمینه بهره گیری از شناورهای تفریحی خواهیم بود.

نماینده چابهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بررسی طرح و برنامه سواحل مکران از دیگر موضوعات مورد رسیدگی این دیدار بود، اظهار داشت: ظرفیت‌ها و مزیت‌های منطقه مکران بسیار منحصر بفرد و استثنائی است، به فرض مثال؛ جزایر مکران تنها نقطه‌ای از کشور است که به راحتی به اقیانوس دسترسی دارد، طی این جلسه مقرر شد با همکاری دبیرخانه شورای توسعه سواحل مکران پهنه‌هایی در اختیار صنعت گردشگری قرار بگیرد و به حوزه‌های صنعتی واگذار نشود، متاسفانه در سال‌های اخیر پهنه‌های گردشگری این منطقه در حوزه‌های مختلف فولاد، پتروشیمی و… قرار گرفته است.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: رسیدگی به سایت‌های باستانی چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند از مصوبات دیدار با وزیر گردشگری بود که مقرر شد برای مرمت این آثار اعتباراتی اختصاص داده شود و همچنین ضرورت هم افزایی بین سازمان منطقه آزاد با وزارتخانه میراث فرهنگی از دیگر مصوبات این دیدار بود که قرار شد به حالت مشارکتی انجام شود و متاسفانه همکاری تاکنون وجود نداشته است.

سوء مدیریت‌ها بیش از سیل، باران و توفان به آثار باستانی آسیب زده است

سعیدی در مورد اتخاذ تصمیمی سازنده برای حفظ آثار باستانی در برابر سیل و توفان خاطرنشان کرد: در نظر داشته باشیم آسیبی که سوء مدیریت‌ها به حفظ آثار باستانی می‌زند به مراتب بسیار بیشتر از سیل، باران و توفان است.

انتهای پیام

کد خبر 15544

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =