به گزارش نمایندگان، مالک شریعتی نماینده تهران در جلسه علنی نوبت صبح امروز در تذکری در واکنش به اعطای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی گفت: اجحافی در حق ملتهای آزاده دنیا در اعطای جایزه صلح نوبل می شود؛ این اجحاف انقدر واضح است که این جایزه را به رئیس رژیم صهیونیستی و امثال اینها میدادند و امروز آن را به یکی از اغتشاشگران دادند.
وی تاکید کرد: شهید سلیمانی ابرصلحبان جهان در عصر حاضر بود که منطقه را از وجود داعش پاک کرد.
همچنین محمدرضا میرتاج الدینی نماینده تبریز نیز در تذکر دیگری بیان کرد: جای تاسف دارد که جایزه صلح نوبل به فردی داده می شود که حامی قاتلان و از فعالان در اغتشاشات بوده است.
وی ادامه داد: البته در طول تاریخ جایزه صلح نوبل به کسانی داده شد که نه تنها حامی صلح نبوده بلکه فتنه انگیز و حامی قتل و جنایت بوده که نمونه آن اعطای جایزه به روسای جمهور امریکا همچون اوباما است؛ پس بعید نیست این افراد از عنصر مخالف و حامی قاتلان حمایت کرده و به او جایزه صلح نوبل را بدهند؛ این ارزشی برای ملت ما ندارد.
جمهوی اسلامی ایران، به عنوان یکی از بنیانگذاران سازمان ملل متحد همواره بر تحقق عینی صلح در سطوح منطقه ای و جهانی تاکید داشته و همواره بر تقویت فرهنگ صلح اهتمام داشته است؛ اما هیچ گاه نمی خواهد از صلح و تحقق آن سوء استفاده شود؛ بنابریان؛ این اقدام را حرکتی مغرضانه و سیاسی کاری دانسته و آن را محکوم کرده است.
مقامات ایرانی از جمله کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر در واکنش به این موضوع جایزه صلح نوبل را یک جایزه سیاسی و برای حمایت مالی از اقدامات غیرقانونی برخی برندگان آن دانستهاند.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه هم در واکنش به اقدام سیاسی کمیته صلح نوبل در اعطای جایزه به یکی از شهروندان ایرانی، در صفحه اجتماعی ایکس نوشت :« لایقترین نماد صلح جهانی، سردار فداکاری بود که دو دهه با تروریسم و خشنترین جنایتکاران مبارزه کرد و امنیت منطقه و جهان را تضمین کرد.»
انتهای پیام
نظر شما