به گزارش نمایندگان، حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب موتلفه درباره وضعیت لیست این حزب برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاداتمان آماده شده و لیست در سطح تهران و کشور مشخص شده است.
وی ادامه داد: در شهرستانها به عهده استانها گذاشتیم که با هر مجموعه و ائتلافی که خواستند هماهنگی کنند و یا مستقل عمل کنند و وارد فعالیت شوند.
ترقی بیان کرد: در تهران در درجه اول سعیمان بر این است که پیشنهاداتمان را به ائتلافها ارائه دهیم. اگر با حضور افراد در قالب ائتلافها موافقت شد و گنجانده شدند چه بهتر، اما اگر نشد افرادی که ضروری میبینیم حتما به مجلس راه پیدا کنند ممکن است آنها را بهطور جداگانه و به صورت مستقل در تهران اعلام کنیم.
قائممقام حزب موتلفه اظهار کرد: برای رفتن به ذیل ائتلافها نیاز است که بحثها یک الی دو روز دیگر ادامه پیدا کند چون هنوز به نتیجه نرسیدیم.
وی گفت: در صورت ائتلاف، برای افرادی که در لیست ائتلاف قرار نگرفتند در روز سهشنبه تصمیم میگیریم که آیا به صورت مستقل وارد شوند یا خیر چون باید دید امکان موفقیتشان وجود دارد یا نه لذا نیاز به بررسی مجدد دارد تا تصمیمان را اتخاذ کنیم.
ترقی تاکید کرد: بنای ما برای لیست دادن به آن معنا نبوده است که برای آن سرلیست انتخاب کنیم به همین دلیل بدون سرلیست وارد انتخابات میشویم.
قائممقام حزب موتلفه تصریح کرد: نامزدها باید تلاش کنند براساس سرمایه اجتماعی که دارند بتوانند رای بیاورند چون با قانون جدید هر کس تقریبا ۲۰ درصد رای بیاورد و نامزدهای دیگر بیشتر از این عدد رای نیاورند امکان رفتن به مجلس وجود دارد.
وی با اشاره به جوانگرایی لیست حزب موتلقه گفت: تقریبا نصفی از افراد لیست مجرب با سابقه نمایندگی مجلس و نصف دیگر جوانان هستند.
وی درباره تعداد بانوان حاضر در لیست حزب موتلفه گفت: فعلا یک نفر خانم در لیست است البته تعداد خانمها زیاد بود، اما ما یک نفر را پیشنهاد دادیم.
شناسایی کاندیداهای اصلح توسط جبهه پایداری
از سوی دیگر، علی خضریان در توضیح آخرین اقدامات جبهه پایداری برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: جبهه پایداری انقلاب اسلامی در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان مهمترین مرکز تصمیم گیریهای کلان در کشور و بر اساس منشور فکری و سیره عملی بنیانگذار راحل نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب، معتقد است در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاکها و شاخصها دارای اهمیت میباشد و آسیب اصلی در این موضوع حرکت به سمت وابستگی حزبی یا قبیلهگرایی سیاسی، به جای توجه به این شاخصها است.
وی ادامه داد: بر همین مبنا دغدغه و دلمشغولی جبهه پایداری نیز در مناسبات حاکم بر انتخابات پیش روی مجلس، در گام اول تحقق مشارکت گسترده و دشمنشکن مردم عزیز کشورمان در انتخابات است و معتقد است مشارکت گسترده مردم در تعیین سرنوشت خویش و شکلدهی خانه ملت، میتواند شرایط حرکت به سمت ایران قوی را تسهیل نماید. همچنین دغدغه دیگر جبهه پایداری، لحاظ شدن شاخصهای مکتب امامین انقلاب در مدلها و سازوکارهای انتخاباتی بوده و هست و تأکید بزرگانی همچون استاد فقید حضرت آیت الله مصباح یزدی در ادوار گذشته مبنی بر استفاده و دعوت از نامزدهای اصلح و کارآمد در فهرستهای انتخاباتی ولو اینکه از اعضای جبهه پایداری انقلاب اسلامی نباشند نیز بر همین مبنا میباشد.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه جبهه پایداری با انتشار رسمی شاخصهای برآمده از تفکر امامین انقلاب طی ماههای گذشته و دعوت از همه نیروهای دلسوز گفتمان انقلاب تا با توجه به این شاخصها نسبت به دعوت از افراد اصلح جهت حضور در عرصه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اقدام نموده و افراد مد نظر خود را جهت انتخاب نهایی نامزد اصلح به دفاتر جبهه پایداری در سراسر کشور و سامانه اینترنتی جبهه پایداری نیز اعلام کنند، اقدام به ارزیابی دقیق نامزدهای معرفی شده و دعوت منتخبین ایشان به جلسات گفتگو و مصاحبه طی دو ماه گذشته کرده است و این جلسات در اغلب حوزههای انتخابیه پایان یافته و در حال حاضر ارزیابیهای صورت گرفته شده در حال نهایی شده جهت معرفی نامزدهای اصلح و کارآمد به مردم شریف ایران اسلامی است.
خضریان با اشاره به شاخصهای فردی، شاخصهای اجتماعی و سیاسی و شاخصهای علمی و تخصصی به عنوان سرفصلهای اصلی ارزیابیهای نامزدهای مورد حمایت جبهه پایداری در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: جبهه پایداری همچنان تلاش برای وحدت گفتمانی و مبتنی بر اصول و ارزشها با دیگر نیروهای انقلاب را از ضروریات برهه کنونی دانسته و معتقد است کارآمدی و اثرگذاری این تلاش در صورتی که مبتنی بر آموزههای اصیل انقلاب اسلامی باشد بر همگان عیان خواهد شد؛ لذا وحدت مدنظر ما در سراسر کشور نه حول شخص و اشخاص و بلکه حول شاخصهای اصولی اعلام شده میباشد.
وی ادامه داد: بر همین مبنا جبهه پایداری در تهران و در سطح کشور ضمن ارزیابی نامزدها جهت شناسایی نفرات اصلح، بر اساس یک الگوی منطقی و چهار مرحلهای همزمان با دیگر گروههای انقلابی برای رسیدن به وحدت اقدام میکند. بطوریکه در مرحله اول تلاش نیروهای عضو جبهه پایداری در طول سالهای اخیر این بوده و هست تا با تفاهم بر حفظ مودت و مراقبت از عدم تخریب یکدیگر، اولین گام برای وحدت میان نیروهای انقلاب برداشته شود؛ و در مرحله دوم برای ایجاد تفاهم بر شاخصها و معیارهای انتخاب نامزدهای اصلح؛ یعنی چارچوبهای گفتمانی و معیارهای غیرقابل مسامحهای که میتوان آنها را اصول لایتغیر برای تعیین مصادیق نمایندگی مجلس ذکر نمود و عدول از آنها مقرون به انجام تکلیف نخواهد بود، اقدام کرده است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در تشریح مرحله سوم و چهارم الگوی وحدت جبهه پایداری گفت: در مرحله سوم تلاش بر این است تا بر مبنای همان معیارهای اصولی، جریانهای سیاسی معتقد به مبانی انقلاب نامزدهای اصلح نسبی را ارائه دهند و تلاش مؤمنانهای صورت دهیم تا تعداد کاندیداهای مشترک و نهایی فهرستها در سراسر کشور حداکثری شوند؛ و در مرحله آخر نیز در صورت امکان و لطف الهی به فهرست واحدی برسیم وگرنه تا حد امکان بر اشتراکات میان فهرستها اصرار و تأکید ورزیم. این مسیر همچنان الگوی رفتار و اقدام جبهه پایداری است و بر خلاف برخی جوسازیها و دروغپراکنیها از سوی پروژه بگیران رسانهای تاکنون نیز طبق آن اقدام شده است و براساس گزارشهای دریافتی از سطح کشور این روند تا روز پنج شنبه هفته جاری ۳ اسفندماه در تهران و تمام استانها نهایی و برای اطلاع مردم به صورت رسمی اعلام میشود.
انتهای پیام
نظر شما