به گزارش نمایندگان، علی کشوری، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، درباره جلسه امروز این کمیسیون گفت: این جلسه به بررسی موضوعات متعددی اختصاص داشت که از جمله آنها میتوان به جزایر سهگانه ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، صدور کارت ملی هوشمند، عملکرد مرکز ملی مهاجرین و اتباع خارجی، و مسائل زائرین ایرانی در مراسم اربعین اشاره کرد. به دلیل اهمیت و حساسیت این مباحث، بررسی برخی از آنها نیازمند مطالعات دقیقتری بود و تصمیمگیری به جلسات آینده موکول شد.
وی افزود: در خصوص تسریع امور اتباع خارجی؛ مقرر شد کارگروهی ویژه در وزارت کشور برای ساماندهی امور اتباع خارجی تشکیل شود.
کشوری تصریح کرد که مقرر شد گزارش ماهانه اقدامات این کارگروه به کمیسیون اصل ۹۰ ارسال شود. همچنین نمایندهای از کمیسیون اصل ۹۰ برای شرکت در جلسات این کارگروه به وزیر کشور معرفی شود.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس اضافه کرد که صدور کارت ملی هوشمند موضوع دیگری بود که در کمیسیون بررسی شد؛کمیسیون اصل ۹۰ مکاتبهای با سازمان برنامه و بودجه برای تأمین اعتبار لازم جهت صدور کارتهای ملی هوشمند انجام خواهد داد.
کشوری ادامه داد: سازمان ثبتاحوال مکلف شد ۵۰ درصد کارتهای ملی هوشمند انباشتهشده را تا پایان سال صادر کند.مقرر شد که حداکثر تا پایان خرداد ۱۴۰۴، فرآیند صدور کارتهای ملی هوشمند باید بهروز شود.
سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: صدور این کارتها به تأمین اعتبار لازم وابسته است که مقرر شد با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه صورت گیرد.
وی افزود: چالشهای جزایر سهگانه موضوع دیگری است که در کمیسیون بررسی و مقرر شد دستگاههای اجرایی، گزارش کامل و مستندی از اقدامات و مصوبات کارگروه مرتبط با رفع مشکلات جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک، ظرف دو هفته به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه دهند.
کشوری تصریح کرد: بهبود خدمات به زائرین اربعین نیز در جلسه امروز کمیسیون بررسی و تصمیم بر این شد که گزارشی از تصمیمات و تدابیر ستاد اربعین برای رفع مشکلات زائرین و ارتقای خدمات، ظرف مدت یک ماه به کمیسیون ارسال شود.
همچنین نمایندهای از کمیسیون اصل ۹۰ در جلسات ستاد اربعین حضور خواهد داشت.
محل تجمعات قانونی دیگر موضوع مورد بررسی در کمیسیون اصل نود بود. وزارت کشور موظف شد ظرف مدت یک ماه گزارشی از جانمایی محل تجمعات قانونی را به کمیسیون اصل ۹۰ ارسال کند.
کشوری گفت: همچنین مقرر شد
معاون اقتصادی وزیر کشور با اختیارات کامل از سوی وزیر، در جلسات کارگروه آرد و نان کمیسیون اصل ۹۰ شرکت کند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود در پایان تأکید کرد: اجرای این تصمیمات نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی و نظارت مستمر کمیسیون اصل ۹۰ است تا مشکلات بهصورت ریشهای و موثر برطرف شود.
نظر شما