سید مرتضی محمودی در گفتوگو با نمایندگان با اشاره به نتیجه جلسه غیرعلنی ۳ ساعته رئیس جمهور با نمایندگاندمجلس شورای اسلامی گفت: آقای پزشکیان در این جلسه گفت با هم وفاق کنیم، دوست باشیم، دعوا نکنیم و حرف از استیضاح نزنیم.
نماینده مردم تهران افزود: ماهیت مجلس قانون گذاری و نظارت است. قانونگذاری که وضعش مشخص است. اما نظارت یعنی چه؟ یعنی به وسیله ابزارهای مختلف مطالبه کنیم تا هم قانون اجرا شود، هم از تخلفات جلوگیری شود و هم روندهای کشور اصلاح شوند.
وی ادامه داد: نمایندگان باید از یک جایی صدای اعتراضاتشان شنیده شود. این صدا یا با استیضاح است، با با سوال، یا با ماده ۲۳۴ کردن، یا با معرفی به قوه قضاییه است یا با اصل ۹۰. کجای این مسائل به معنای دعواست؟ این مفاهیم تکراری که آقای رئیس جمهور استفاده میکند، ناشی از این است که ایشان نسبت به آن چیزی که در حاکمیت اتفاق میافتد، آگاهی ندارد. البته اعتقاد دارم برخی از آنها ناشی از مشورتهای غلط است.
از امضاکنندگان طرح استیضاح وزیر اقتصاد اظهار داشت: یک وزیری عملکرد غلط دارد و استیضاح یکی از راههایی است که پیش رو قرار گرفته است. نمایندگان امضاکننده استیضاح که ۸۹ نفر بودند و همچنان روی موضع خود هستند. برخی نیز در زمان امضا نرسیده بودند که اضافه شدند و مطالبه استیضاح بیش از این است.
محمودی ادامه داد: اینکه در روز استیضاح در فرایند چه اتفاقی بیفتد، مشخص نیست. با توجه به تحرکاتی که وزارت اقتصاد شروع کرده و سازمانهای زیرمجموعه و مدیران زیر مجموعه جلساتی میبرگزار میکنند که حتی منجر به پذیرایی شام، نشست، و گفتگوهای صمیمی و مواردی که مرسوم است، میشود.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تأکید کرد: باید ببینیم در پایان در روز رای گیری باید ببینیم چه میشود. نقش مردم در شهرستانها، مخاطبین، رأیدهندگان و شهروندان بسیار مهم است. زیرا مردم مطالبه جدی از ما دارند. ما هیچ جا نمیتوانیم برای سخنرانی و دیدار وارد شیم که حرف اول مردم این نباشد که وضع معیشتی کی درست میشود؟ چرا با آقای همتی برخورد نمیشود؟ چرا به بانک مرکزی و رئیس جمهور تذکر نمیدهید؟
محمودی گفت: تمامی التهابات ارزی و اقتصادی ما ناشی از ناکارآمدی مدیریتی آقای همتی است. مردم باید به نهضت مطالبه از وزیر، وکیل و حتی من نماینده و رئیس جمهور بپیوندند که من حرف مردم را منتقل کنم اما برخی نمایندگان تحت فشار باشند یا نظر برخی نمایندگان با یک جلسه برگردد، خیلی منطقی نیست. ما باید واقعاً برای احقاق حق مردم و تغییر ریل مدیریتی در اقتصاد بدون نگاه سیاسی و جریانی و حزبی به مردم فکر کنیم و این کار را محقق کنیم.
انتهای پیام
نظر شما