به گزارش نمایندگان، امنیت، در هر مکتب فکری، با شناسایی «مرجع امنیت» آغاز میشود. در نظام جمهوری اسلامی ایران، که بر مردمسالاری دینی استوار است، این مرجع، نظام اسلامی است که همواره به دنبال امنیتی مردمپایه و فراگیر بوده است.
حضرت امام خمینی (ره) با تأکید بر حفظ نظام اسلامی به عنوان یکی از مهمترین ارکان فقه سیاسی، مرجعیت امنیت را در جمهوری اسلامی تثبیت کردند. در این چارچوب، هویت ملی، دینی و انقلابی، سه رکن اصلی هویتساز هستند که در کانون مرجع امنیت تعریف میشوند.
انقلاب اسلامی، با تکیه بر آموزههای اسلام ناب، منطق امنیتی جهانی را متحول ساخت و با مردمیسازی امنیت، ضربات سنگینی بر پیکره قدرت نرم نظام سلطه، به ویژه ایالات متحده آمریکا، وارد کرد.
نقش رهبری و وزارت اطلاعات در تأمین امنیت
رهبر معظم انقلاب در دیدار با وزارت اطلاعات، به تقابل امنیتی و اطلاعاتی جدید دشمن اشاره کرده و دو محور اصلی این تقابل را «نفوذ و تأثیرگذاری بر نظام محاسباتی مسئولان» و «تغییر باورهای مردم» دانستند. ایشان، علاوه بر تأکید بر مقابله با نفوذ، بر لزوم «تهاجم» در این عرصه تأکید کردند و از هرگونه غفلت و سادهاندیشی برحذر داشتند.
وزارت اطلاعات، از دیدگاه رهبری، «سنگری مهم و حساس» و «چشم بیدار نظام اسلامی» است. ایشان، این وزارتخانه را «پوستهی سخت نظام» دانسته و بر عدم آسیبپذیری آن تأکید کردند. همچنین، نظر وزارت اطلاعات را در مورد صلاحیت افراد، برای تمام دستگاهها الزامی دانستند.
اعضای وزارت اطلاعات، به تعبیر رهبری، فرزندان انقلاب هستند که از ابتدا با راهبرد «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم»، سلامت و خلوص خود را حفظ کردهاند. این وزارتخانه، با اتخاذ رویکردی حاکمیتی، پایبندی به حدود شرعی و قانونی و اخلاقی، به مشروعیت حرفهای بالایی دست یافته است؛ بهطوریکه حتی دشمنان و اغتشاشگران نیز به آن اذعان دارند. ساختار اطلاعاتی حرفهای، مقتدر و مسلط این وزارتخانه، مناطق جولان سرویسهای جاسوسی دشمن را شناسایی و ناامن کرده است.
انتهای پیام
نظر شما