کد خبر 23334
۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲

طی نشست صاحبان صنایع با نمایندگان مجلس مطرح شد؛

از دو چندان شدن دردسرهای صنایع با سامانه‌های وزارت صمت‌ تا مشکل تامین انرژی و اخذ وام/قول رامین و علیزاده برای باز کردن گره‌ها

از دو چندان شدن دردسرهای صنایع با سامانه‌های وزارت صمت‌ تا مشکل تامین انرژی و اخذ وام/قول رامین و علیزاده برای باز کردن گره‌ها

رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: به‌یقین ایجاد یک صنعت جدید و سرمایه‌گذاری کلان برای راه‌اندازی آن با هدف خلق ثروت در کشور، به مراتب کار پرهزینه‌تری است، بنابراین بهتر است خروجی صرفا ۳۰ درصدی صنایع موجود را به ۱۰۰ درصد برسانیم؛ چراکه با این اقدام طی زمان بسیار کوتاه‌ میزان قابل‌توجه‌ای‌ به ظرفیت تولیدی کشور اضافه خواهیم کرد.

 به گزارش خبرنگار نمایندگان، نشست جمعی از صاحبان صنایع کوچک و بزرگ شهرک‌های صنعتی شهرستان‌های فیروزکوه‌ و دماوند با حضور شاهرخ‌ رامین، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه و رضا علیزاده، رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس در محل مرکز امور نمایندگان مجلس برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان حاضر، به استماع‌ مشکلات‌ صاحبان صنایع همچون بروکراسی طولانی در ساختار اداری و مشکلات‌ ایجاد شده توسط سامانه‌های وزارت صمت‌ برای صنایع پرداختند. به گفته این صنعتگران، تعدد سامانه‌های مذکور نه تنها مسیر را برای آن‌ها تسهیل نکرده بلکه به دردسرهای‌شان نیز افزوده است.‌

در ادامه این جلسه، رامین نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس، گفت: متاسفانه عدم ارتباط این سامانه‌ها با یکدیگر سبب شده، صنعتگران مجبور شوند اطلاعات واحدی را در سامانه‌های وارد کنند که این مسأله مشکلات صاحبان‌ صنایع شهر ما را چند برابر کرده است.

وی ادامه داد: مسأله تامین انرژی همچون برق و سوخت‌های فسیلی از دیگر موضوعاتی است که در کار تولید این واحدهای صنعتی گره انداخته است. ضمن آنکه عدم دسترسی به منابع و تسهیلات بانکی، عدم تخصیص ارز برای به روز کردن تجهیزات کارخانه‌ها -در حالی که مجوزهای لازم برای این مهم را دارند- همچنین کمبود نقدینگی را باید به این موارد افزود.

همچنین یکی از صاحبان صنایع حاضر در این جلسه با تشریح مشکلات و موانع پیش پای فعالیت‌های تولیدی خود خواستار کمک‌ و هم‌افزایی‌ برای کاهش مشکلات صنایع شهرستاهای دماوند و فیروزکوه شد.

وی همچنین توضیح داد: بیش از  ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه کرده‌ام تا بزرگ‌ترین کارخانه تولید دارو در کشور احداث شود اما به دلیل بالا بودن هزینه‌ها و عدم ثبات قیمت‌ها اکنون به اصلاح کفگیر ما به ته دیگ خورده، بنابراین نیازمند دریافت وام از دولت هستیم تا این کارخانه‌ راه بی‌افتد چراکه می‌تواند به کشور خدمات بسیاری اراءه کند.

براساس این گزارش، در ادامه علیزاده رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز تاکید کرد: در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، ایجاد یک صنعت جدید و سرمایه‌گذاری کلان برای راه‌اندازی آن با هدف خلق ثروت در کشور، به مراتب کار پر هزینه‌تر و سخت‌تری است. بنابراین بهتر است، خروجی ۳۰ درصدی صنایع موجود را به ۱۰۰ درصد برسانیم؛ چراکه در این صورت، طی زمان بسیار کوتاه‌ میزان قابل‌توجه‌ای‌ به ظرفیت تولیدی کشور اضافه خواهیم کرد.

وی همچنین تاکید کرد: برای حل گره‌ موضوعاتی که به دست بنده و کمیسیون صنایع باز می‌شود تمام تلاش خود را خواهم کرد.

در پایان این جلسه مقرر شد که کمیسیون صنایع مشکل‌ صنعت‌گران به ویژه حل مسأله‌ عدم یکپارچکی سامانه‌ها و تخصیص تسهیلات بانکی و ارز  به آن‌ها را پیگیری کنند.

انتهای پیام

کد خبر 23334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =