کد خبر 23146
۱۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴

صحن مجلس:

مصوبات سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان روی زمین مانده است

 مصوبات سفر رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان روی زمین مانده است

نماینده مردم خاش، میرجاوه و تفتان و بخش‌های کورین و نصرت آباد در مجلس گفت: مصوبات سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان روی زمین مانده است.

به گزارش نمایندگان، علی کرد نماینده مردم خاش، میرجاوه و تفتان و بخش‌های کورین و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: از عموم مردم سراسر کشور به واسطه حضور حماسی و پرشور در راهپیمایی روز قدس تشکر می‌کنم و از این تریبون به صحنه خود جنایات رژیم منحوس صهیونیست علیه مردم بی دفاع فلسطین و لبنان را محکوم می‌نمایم.

وی افزود: امیدوارم سازمان‌های بین‌المللی و مدافع حقوق بشر، از جمله سازمان کشورهای اسلامی در این مورد اقدامات موثری را انجام دهند. همچنین از گروه پارلمانی اعزامی جمهوری اسلامی ایران به کشور ازبکستان که در حین سخنرانی نماینده این رژیم کودک‌کش، سالن جلسه را ترک کردند، تشکر می‌کنم. 

وی افزود: به‌رغم سفر اعضای دولت و شخص رئیس جمهور به استان پهناور سیستان و بلوچستان، متاسفانه مصوبات این سفرها در برخی موارد همچنان بر روی کاغذ مانده و این ادعا از نحوه تخصیص اعتبارات مصوب تاکنون قابل اثبات است.

کرد اظهار کرد: رئیس جمهور میزان و نحوه تخصیص اعتبارات استانی و ملی و برخی پروژه‌ها را در آستانه تعطیلی یا کندی روند پیشرفت فیزیکی قرار داده است.

نماینده مردم خاش، میرجاوه و تفتان و بخش‌های کورین و نصرت آباد دررابطه با برخی از مهمترین مطالبات ساکنین حوزه انتخابیه خود گفت:  از مسئولین و وزیر تعاون کار رفاه اجتماعی به همراه معاونین و مسئولین سازمان‌های ذیربط بالاخص تامین اجتماعی و مدیران عامل هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری دعوت می‌شود در اسرع وقت به مناطق حوزه انتخابیه این جانب سفر نمایند.برخی از شرکت‌های بهره‌بردار معادن وابسته به شستا که در سطح حوزه انتخابیه فعالیت دارد تاکنون نتوانسته‌اند در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و رعایت حقوق به حق عرفی ساکنین همچنین حقوق عامه از قبیل حفظ محیط زیست منابع آبی و منابع طبیعی با مردم منطقه تعامل برقرار نمایند که این مقوله با نگاه توسعه پایدار منافات دارد.

 وی خطاب به وزیر نفت افزود:  آیا از نحوه تأمین سوخت خودروهای شخصی مردم این منطقه مطلع هستید؟ سیستان و بلوچستان از پایین‌ترین شاخص‌های حمل‌ونقل عمومی برخوردار است و مردم از جاده های خوب و استاندارد محروم هستند، احتمالا با بررسی اطلاعات رسانه های گروهی و نه با کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که به دلیل کمبود سوخت در سیستان و بلوچستان اهالی این مناطق برای تهیه سوخت به بازارهای سیاه روی آورده‌اند. چرا باید سهمیه سوخت کشاورزان و رانندگان این خطه کاهش یابد؟

وی خاطر نشان کرد:  افزایش سهمیه سوخت بنزین خودرو در استان امری ضروری و حیاتی است. منطقه فاقد مترو، اتوبوس، بزرگراه و حتی جاده‌های استاندارد است. چرا توزیع نفت و گاز کشاورزی براساس مجوزهای صادره انجام نمی‌شود؟ این چه بی انصافی است، خواهشمندم با نگاه کارشناسی به این مقوله شرایط سخت مردم و مرز نشینان را بهبود دهید.

کرد در پایان گفت: پروژه‌های گازرسانی در سطح حوزه انتخابیه پیشرفت مطلوبی ندارند و در برخی مناطق با وجود انجام اقدامات فنی، واگذاری انشعاب صورت نگرفته است. خانواده‌های تحت پوشش نهادهای حمایتی چشم‌انتظار اجرای قانون و بهره‌مندی از گاز هستند.

انتهای پیام

کد خبر 23146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =