پایگاه خبری تحلیلی نمایندگان ما، با گذشت 100 روز از تشکیل دولت سیزدهم و اقدامات زیر بنایی آن برای فعالیتهای جاری کشور، رفته رفته هماهنگی در بین همه ارکان دولت بیشتر شده و با چشم اندازهای ترسیم شده، نوید حرکت پویای دولت در عرصه های مختلف کشور قالب مشاهده است.
دولت همچنین با شروع فعالیت و کار خود تعامل و همکاری را با مجلس و قوای دیگر در پیش داشته و می کوشد از رهگذار این تعامل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، که در چند سال اخیر افزایش یافته را کاهش دهد.این در حالی است دولت سیزدهم و مجلس حتی پیرو این تعامل جلسات متعددی را برگزار کرده و از هیچ اقدامی برای حل مشکلات مردم کم نگذاشته اند..
با این حال پروژه جو سازی رسانههای معاند برای ایجاد اختلاف بین مجلس و دولت هم هم راستا با این اقدامات کلید خورده و برخی در تلاشند از نقاط اختلافی - بخوانید اختلاف نظر - سوءاستفاده کرده و نهایت بهره را ببرند.این رسانهها انقدر از نقاط اختلافی مجلس و دولت خوشحال هستند که شاید عدم رای اعتماد به وزیر آموزش و پرورش را شروع نقطه اختلافی بین مجلس و دولت بدانند.
این در حالی است که شاید متوجه نباشد در مسئله عدم رای اعتماد به دو وزیر پیشنهادی از سوی دولت برای وزرات آموزش و پرورش، مجلس استقلال نظر داشته و نظر خود را داده و این به معنای اختلاف نظر نیست و این مسئله کاملا متداول بوده و در مجالس قبل و حتی مجلس و دولت هم راستا هم رخ داده است.
در همین زمینه جبار کوچکینژاد نماینده مردم رشت به خبرنگار نماینده گراف گفت: بر خلاف ادعای برخی از رسانه های معاند و برخی افراد هیچ گونه اختلاف نظری بین مجلس شورای اسلامی و دولت در مسائل کلام نظام به ویژه مسائل مربوط به سیاست داخلی و سیاست خارجی وجود ندارد.
وی همچنین این را هم گفت که اختلاف نظر های کوچک مجلس و دولت امری بسیار طبیعی و متداول است و در همه مجالس این اتفاق رخ میدهد.
کوچکینژاد این را هم گفت که هماهنگی دولت و مجلس هماهنگی بسیار بالایی است ولی این طور نیست که یک قوه زیر نظر قوه دیگر عمل کند.
انتهای پیام
نظر شما