کد خبر 3646
۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۸

چنارانی:

معلمان در آموزش و پرورش باید خودشان پول قند و چای بدهند

معلولان با زنجیره ای از مشکلات مواجه هستند
معلمان در آموزش و پرورش باید خودشان پول قند و چای بدهند

نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عدم اجرای رتبه بندی فرهنگیان، گفت: معلمان در آموزش و پرورش باید خودشان پول قند و چای بدهند و تکریم ارباب رجوع می کنند. امروز در آموزش و پرورش متأسفانه از نهضتی ها، سربازمعلم ها، خریدخدماتی ها، قراردادها، حق التدریسی ها در گرما و سرما با کمترین امکانات به مدارس می روند.

به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه، ۱۳ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با بیان اینکه جامعه شناسان در راستای تغییر ساختار جامعه نگاه از کل به جز یا جز به کل دارند، گفت: با ۶ سال تجربه نمایندگی می گویم آنچه که بسیار مهم است، خودشناسی و صله رحم است که نعمت ها را افزایش داده و سختی ها را از بین می برد.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: هر انسانی ریشه در خاکی دارد که بزرگانش در آن خاک دفن شده و امروز ما این را باید در نظر بگیریم، اول صله رحم و دوم پیران هر خاندان که روایت داریم پیران امت شما به مثابه پیامبران امت شما هستند پس باید در راستای کمک های دولت و رفع آسیب ها، از گداپروری جلوگیری کنیم.

وی در ادامه با بیان اینکه روستای دیزباد بالا در شهرستان زبرخان نیشابور برای نخستین بار مجمع مشورتی را به کار برده و از بزرگان هر طائفه ای استفاده کرده اند، گفت: آنها برای کمترین هزینه کرد و برنامه ای از نظرات این بزرگان استفاده می کنند. امروز اگر از هر نماینده نفری یک ایده، الگو یا طرح خاص را در کشور ایجاد کرده و رئیس و هیأت رئیسه مجلس کمک کند تا این ایده ها جمع آوری شود قطعا بزرگ ترین پتانسیل جمهوری اسلامی ایران خواهیم بود.

چنارانی در ادامه با اشاره به اجرای موفق طرح ارتقای بهره وری دام سبک در روستای رشیدآباد شهرستان فیروزه، عنوان کرد: نژادهای برتر دام سبک را انتخاب کرده و انتقال دانش به دامداران را انجام دادیم و به دانش بومی تکیه کرده و به جوانان نیز اعتماد کردیم که کاهش تلفات داشتیم و با فاصله گرفتن از روش های سنتی، دوقلوزایی و چندقلوزایی میان دام ها انجام شده اما باز هم به کمک وزارت جهاد کشاورزی برای دریافت برخی مشوق ها نیاز داریم تا افزایش قیمت نهاده ها و کاهش قیمت دام جبران شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: اقدام دیگری که در فیروزه انجام شد، گلخانه های کوچک مقیاسی بود که در روستاها تأسیس شده و به اقتصاد پایدار خانواده ها کمک کرد. در راستای جذب ظرفیت های مردمی از بسیج سازندگی بیشترین استفاده شد و از بودجه در اختیار نمایندگان، یک سوم سهم اعتبار نمایندگان را برای لایروبی قنوات گذاشته و برای نخستین بار گفتیم باید مسیر پدران و نیاکان خود را در این موضوع دنبال کنیم؛ امروز از سازمان برنامه و بودجه درخواست داریم، اعتبار در اختیار نمایندگان را از قسمت مناطق محروم بدهد.

وی با اشاره به مدرسه سازی عنوان کرد: فرزندان شهید جمع شدند و اولین مدرسه پدران آسمانی در نیشابور ساخته شد که این ها الگوهایی است که هر کدام از نمایندگان می توانند در شهرستان خود انجام دهند اما نباید فراموش کنیم که بسته حمایتی می تواند مُسکن کوتاه مدتی برای رفع دغدغه های مردم باشد و باید ظرفیت ها و استعدادها را شناخته شود چنانچه جذب خیرین به عنوان یکی از مهم ترین اقداماتی است که در نیشابور بزرگ انجام می شود.

چنارانی اضافه کرد: امروز خیرینی داریم که دولت هم نمی تواند در راستای سهم مشارکتی برابر با سهم خیری شرکت کند؛ امروز ما مهندس وکیلی و پروفسور صادقی هایی را داریم که در مدرسه سازی شرکت کرده و بسیاری دیگر در حوزه سلامت فعالیت می کنند. از خیر بزرگ آب ملی، حاج آقا ابراهیمی در راستای ۱۴۰۰ روستایی که قرار است مشکلات آن را برطرف کند و از اقدامات مهندس رخشانی مهر در راستای مدرسه سازی تشکر می کنم.

این عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت های منطقه ای نیشابور، گفت: اردوگاه بزرگ شهید رجایی یکی از ظرفیت های شرق کشور بوده و امروز مجموعه بزرگ ورزشی انقلاب با زمین ۳ هکتاری می تواند بزرگ ترین تدابیر اقتصادی را برای برون رفت ورزش از مشکلات و نهایی کردن پروژه ها، داشته باشد.

وی با اشاره به روز معلولان عنوان کرد: معلولان با زنجیره ای از مشکلات مواجه بوده و ما باید راه های دسترس پذیری و مناسب سازی اشتغال و کارآفرینی، استخدام و بازنشستگی و حذف مالیات بر درآمد معلولان به خصوص در معلولیت های شدید و بسیار شدید داشته باشیم.

چنارانی ضمن انتقاد از عدم اجرای رتبه بندی فرهنگیان، اظهار داشت: معلمان در آموزش و پرورش باید خودشان پول قند و چای بدهند و تکریم ارباب رجوع می کنند. امروز در آموزش و پرورش متأسفانه از نهضتی ها، سربازمعلم ها، خریدخدماتی ها، قراردادها، حق التدریسی ها در گرما و سرما با کمترین امکانات به مدارس می روند. معلمی داریم که برای رسیدن به مدرسه خود روزانه ۱۸۰ کیلومتر در روز طی مسیر می کند ولی اینها متأسفانه نه حق ایاب و ذهاب داشته و نه سرویس دارند، حتی پشتوانه ای در وزارتخانه مربوطه ندارند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: روزی امام(ره) دستور تشکیل بنیاد مسکن را داد تا مشکل محرومان و مستضعفان حل شود اما امروز تورم افسارگسیخته و فشارهای مضاعف، مهاجرت معکوس به روستاها را زیاد کرده و روستاهای زیادی منتظر بازنگری طرح هادی که نمونه آن ۱۵۶ روستای نیشابور است که هر سال تنها ۵ تا ۷ روستا شامل این موضوع می شود که لازم است این طرح به دهیاری ها سپرده شود.

انتهای پیام

کد خبر 3646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • س IR ۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
    0 0
    این.نماینده.هم.الکی.حرف.میزنه.قانون.دست.توست.همش.حرف.حرف
  • س IR ۱۴:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
    0 0
    این.نماینده.هم.الکی.حرف.میزنه.قانون.دست.توست.همش.حرف.حرف