به گزارش نمایندگان ما، نمایندگان اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی با بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.
در این نشست نگاهداری با اشاره به این امر که مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی باید از همه ظرفیت های مراکز و نهادهای علمی کشور استفاده کند، گفت: طبق این رویکرد ما معتقد هستیم که مرکز پژوهش ها باید از کارگزار پیرو به کارفرمای پیش رو تغییر رویکرد پیداکند.
وی افزود: رویکرد ما این است که در تصمیم سازی برای مجلس خود را محدود به پژوهشگران مستقر در مرکز پژوهش ها نکنیم. بلکه راهبرد ما این است که از همه اندیشکدهها، پژوهشگران و متخصصان خارج از مرکز استفاده کنیم. یکی از اهداف اصلی راه اندازی خانه خلاق قوه مقننه همین هدف بود که بتوانیم از ظرفیت های علمی خارج از مجلس و مرکز هم استفاده کنیم.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این نکته که از زمان حضور در این مرکز پژوهشی سعی در هم افزایی با نهادها و مراکز علمی در دستور کار قرار گرفته، گفت: بر همین اساس جلسه ای با مدیران مراکز تحقیقاتی مهم کشور برگزار کردیم و در این زمینه کنسرسیومی شکل دادیم تا موضوعات را به صورت مشترک بررسی کرده و از پراکنده کاری دوری کنیم.
نگاهداری تصریح کرد: علاوه بر این جلسه، طی نامه ای به همه وزرا ۵ اولویت اصلی حوزه کاری آنان را اعلام کردیم و در این نامه ها تصریح شده که مرکز پژوهش های مجلس آماده همکاری و هم اندیشی برای حل این مشکلات متناسب با ظرفیت های قوه مقننه است.
وی ادامه داد: مرکز پژوهش ها مرکزی علمی و پژوهشی است و ما به دنبال سیاسی کاری در این مرکز نیستیم و بنابراین باید از نظرات همه برای بررسی طرح ها و لوایح استفاده کنیم. همین رویکرد هم در مرکز پژوهش ها به کار گیری شده است.
نگاهداری با اشاره به این امر که باید تغییر و تحولات در ساختارهای اداری نهادینه شود تا با تغییر مدیریت ها ما دچار مشکل و دور شدن از رویکردهای تحولی نشویم، گفت: در بررسی طرح ها و لوایح می توانیم از ظرفیت انجمن های علمی استفاده کنیم و نظرات این انجمن ها را هم اخذ کنیم.
در پایان این نشست دانشجویان فعال در اتحادیه انحمن های علمی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و قرار شد همکاری این دو مجوعه علمی گسترش پیدا کند.
انتهای پیام
نظر شما