رئیسی نامه نوشت و اما مجلس کار دیگری کرد؛ این بخشی از رویکرد نمایندگان مجلس به نخستین خواسته رئیس دولت سیزدهم بود. اما ماجرا چه بود؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نمایندگان ما، چندی پیش نمایندگان طرح انتزاع بخش ساختمان و شهرسازی از وزارت راه و شهرسازی و تشکیل وزارت حمل و نقل و وزارت ساختمان و شهرسازی و آمایش سرزمینی را در مجلس کلید زدند طرحی که گفته شده بود میتواند ستون به ستون ساخت مسکن در کشور بزند.
اما طولی نکشید که رئیس دولت سیزدهم در این زمینه پیشگام شد و خواسته دیگری را مطرح کرد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس روز گذشته در همین زمینه گفت: با وجود اینکه روز یکشنبه گزارش کمیسیون عمران در خصوص کلیات طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی در صحن مجلس قرائت شد و قرار بود - سه شنبه ۱۹ مرداد - موافقان و مخالفان نظرات خود را ارائه کرده و این طرح بررسی شود، اما این طرح از دستور کار مجلس کنار رفت.
رئیس کمیسیون عمران این را گفت که آقای رئیسی طی نامهای خواستهاند این طرح فعلا مسکوت مانده و سال آینده مطرح شود.
با این حال جمعی از نمایندگان امروز به خواسته رئیس جمهور جامع عمل پوشاندند و تقاضای مسکوت ماندن این طرح در مجلس مطرح کردند اما نمایندگان مجلس با ۱۲۰ رای موافق ۱۱۵ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۵۵ نماینده حاضر در صحن با این تقاضا مخالفت کردند.
مجتبی یوسفی نیز به عنوان مخالف تقاضای مسکوت ماندن این طرح در این باره اظهار کرد: ما هفت میلیون مستاجر داریم که برایشان برنامه نداشتیم و در دولت گذشته حوزه مسکن تعطیل بوده است. در روستاها، سکونت گاه غیررسمی و طرحهای هادی و همچنین حوزه راه و مسکن هم مشکلات جدی داریم، یکی از ابرچالشها حوزه مسکن است و اگر وزیری بیاید و در این وزارتخانه مستقر شود اجازه تفکیک وزارتخانه را نخواهد داد.
لازم به ذکر است یکی از شعارهای رئیس جمهور ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی بود که به گفته برخی نمایندگان طرح انتزاع وزرات راه و شهرسازی می تواند دولت را به این هدف نزدیک کند.
رویکرد امروز مجلس به خوبی گویای این است که نمایندگان قرار است با در نظر گرفتن تعامل با دولت سیزدهم دقت لازم را در بررسی لوایح و طرح ها و همچنین صلاحیت وزرای پیشنهادی داشته باشند و به نوعی از وکیل الدوله بودن پرهیز کنند.
انتهای پیام
نظر شما