به گزارش نمایندگان ما، سیدجلیل میرمحمدی میبدی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه عصر امروز اعضای این کمیسیون با وزیر و شورای معاونان وزارت بهداشت و رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی تهران اظهار داشت: در این جلسه گزارشی از عملکرد وزارت بهداشت در حوزههای مختلف در دولت جدید ارائه و چالشهای مطرح در حوزه نظام سلامت نیز بررسی شد.
وی ادامه داد: از جمله چالشها و نکاتی که نمایندگان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مطرح کردند، ضرورت ساماندهی ارز مورد نیاز برای حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و اقلام مصرفی مورد نیاز بیمارستانها و نیز چگونگی جذب اعتبار ۶ هزار میلیارد تومانی مصوب بودجه ۱۴۰۱ برای بیمه افراد فاقد پوشش بیمهای بود.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: همچنین چگونگی جذب اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی مورد نیاز برای درمان بیماران صعبالعلاج و تدوین هر چه سریعتر آئیننامه اجرایی آن در دولت، از دیگر نکات مورد تأکید اعضای کمیسیون بود.
میرمحمدی با اشاره به تأکید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان بر ضرورت ساماندهی ارز مورد نیاز برای دارو تصریح کرد: ارز ترجیحی دارو هنوز حذف نشده است و در سال جاری هم تا کنون یک میلیارد دلار ارز ترجیحی به این حوزه تخصیص یافته است.
وی افزود: در این جلسه قرار شد که تا سه چهار ماه آینده تمام زیرساختهای لازم برای تخصیص مابهالتفاوت ارز ترجیحی و آزاد طراحی و اجرا شود تا مابهالتفاوت این دو ارز به حساب بیمهها واریز و افزایش هزینه بیماران از این محل جبران شود؛ در هر صورت، هزینه تمام شده بیماران در این بخش باید بر مبنای نرخ شهریور ۱۴۰۰ باشد.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت طراحی زیرساختهای این حوزه را شروع کرده و وزارتخانههای اقتصاد و رفاه و بانک مرکزی هم پای کار آمدهاند تا ساماندهی ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی هرچه سریعتر انجام شود و مجلس نیز پیگیر این مسأله مهم خواهد بود.
انتهای پیام
نظر شما