کد خبر 8585
۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۳

در طرح تقویم مدارس؛

تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه تعیین می شود+ متن طرح

تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه تعیین می شود+ متن طرح

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی با عنوان تقویم مدارس تهیه و تدوین کرده‌اند.

به گزارش نمایندگان ما، نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی با عنوان تقویم مدارس تهیه و تدوین کرده‌اند. این طرح چهارشنبه هفته گذشته در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.

متن طرح  تقویم مدارس به‌شرح زیر است؛

ماده ۱ ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه
ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیت‌های آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده ۲ ـ  شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.
تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده ۳ ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده ۴ ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده ۵ ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده ۶ ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیم‌گیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده ۷ ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب ۱۳۷۶,۰۶,۱۸ و بند «۲» ماده (۴) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور مصوب ۱۳۷۲,۱۰,۲۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام

کد خبر 8585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =