کد خبر 12520
۲۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱

قاسم پور:

در قانون نویسی و توجه حکمرانی به مشکلات زنان کوتاهی کرده ایم

در قانون نویسی و توجه حکمرانی به مشکلات زنان کوتاهی کرده ایم

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اشاره به کوتاهی‌ها در قانون نویسی در خصوص زنان تاکید کرد: تا زمانی که یک قانون منسجم و چندجانبه نداشته باشیم مساله ظلم به زن حل نخواهد نشد.

به گزارش نمایندگان ما، فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در خصوص «لایحه پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار» بیان کرد: یکی از دغدغه‌های پرتکرار رهبری همواره مساله  ارتقای امنیت زنان و رفع ظلم علیه زنان بوده است که حتی پیش از رهبری و در دوره ریاست جمهوری هم در لابلای سخنرانی‌های ایشان می‌توانید اظهارات شفاف و صریح ایشان را ببینید.

در مساله قانون نویسی و توجه حکمرانی به مشکلات زنان کوتاهی کرده ایم.

وی با بیان اینکه به تعبیر رهبری در یک محیط بی‌قانون مرد به عنوان یک نیروی قوی‌تر همواره زن را به عنوان یک جنس ضعیف‌تر مورد ستم قرار خواهد داد، عنوان کرد: همین مساله نشان می‌دهد چقدر ما در مساله قانون‌نویسی و توجه حکمرانی به مشکلات زنان کوتاهی کرده ایم. تا زمانی که یک قانون منسجم و چندجانبه نداشته باشیم مساله ظلم به زن حل نخواهد نشد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ما به قانونی نیاز داریم که علاوه بر جرم انگاری و پیش بینی نواقص حقوقی بتواند نگاه اجتماعی به رفع ظلم به زنان داشته باشد، گفت: زن نیازمند حمایت حقوقی است اما این حمایت باید به گونه ای پیش بینی شود که نهاد خانواده نیز لطمه نبیند و پیشگیری بر مجازات تقدم داشته باشد. این مسائل باعث شد تا با همین رویکرد لایحه ارتقای امنیت زنان در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و آماده ارائه به صحن شود.

قاسم پور افزود: این لایحه نیز ۱۲ سال قبل و بعد از جلسه نشست راهبردی با موضوع زن و پی فرمایشات حضرت آقا در تامین امنیت زنان تدوین اولیه آن آغاز شد و امیدوارم فردا نیز نتیجه مطلوب حاصل شود.

امیدواریم با تصویب کلیات لایحه مشکلات قدیمی در این حوزه مرتفع شود

وی یادآور شد: در حال حاضر با حمایت هایی که از سمت دولت سیزدهم وجود دارد و پشتوانه علمی که این طرح در قوای مختلف داشته است امیدواریم فردا در صحن علنی نیز کلیات این لایحه تصویب شود تا یکی از مشکلات قدیمی در حوزه زنان مرتفع شود و بتوانیم از کارنامه مجلس در حوزه زنان دفاع کنیم و به مطالبات این قشر از جامعه پاسخ دهیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: برای ما مهم بود که ظلم به زنان را کاهش داده و علیه آن جرم انگاری کنیم اما به جای آنکه متاثر از الگوهای غربی باشیم؛ به دنبال استفاده از رویکرد دینی در این قانون بودیم. در این نگاه تعارضی بین حمایت از خانواده و رفع ظلم به زن وجود ندارد بلکه مکمل یکدیگر هستند. قرار نیست به اسم مبارزه با ظلم به زن بنیان یک خانواده را سست کنیم بلکه حاکمیت باید در جهت تقویت خانواده گام بردارد.

قاسم پور در عین حال خاطرنشان کرد: برخی فکر می‌کنند اگر قانونی در حمایت از زنان نوشته شود حتما باید با عینک فمنیستی نوشته شود و یا اگر چنین قانونی تصویب شود یک قانون ضد مرد است. این افراد حتما از رویکرد حمایتی بزرگان دینی نسبت به زنان بی اطلاع هستند و متوجه نیستند که بسیاری از جامعه مردان نیز در امنیت زنان در جامعه استقبال می کنند.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس در پایان تاکید کرد: مردی که بداند حاکمیت در کنار همسر و دختر او است و از او حمایت می‌کند حتما از چنین رویکردی دفاع می‌کند.

انتهای پیام

کد خبر 12520

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 4 =