به گزارش نمایندگان، موسی غضنفرآبادی با اشاره به عقب نشینیFATF و حذف ایران از توصیه شماره ۷؛ بیان کرد: موضوعاتی که قبلا در بحث FATF مطرح می کردند، حالت سلطهگری داشت. جمهوری اسلامی ایران آنها را نپذیرفت و در نهایت آنها مجبور شدند بخشی از محدودیتهایی را که در قالب FATF وجود داشت لغو کنند. FATF موضوعات گستردهای دارد. هم مباحث فرهنگی و هم مباحث اقتصادی را دربرمی گیرد.
وی در ادامه اظهار کرد: عدهای از کشورها این موافقتنامه را امضا کرده و میخواهند به همه کشورها تحمیل کنند. اگر این در سطح جامعه بین الملل باب شود، کسانی که این طرحها را امضا میکنند جهان را تحت سیطره بداخلاقی و بی ارزشی میبرند. یکی از موضوعات FATF همان سند ۲۰۳۰ است که ایران نپذیرفت.
نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی مقاومت کرد و از خود سرسختی نشان داد. در نهات آنها خودشان ناچار شدند که این محدودیت را کنار بزنند. آنها مراودات اقتصادی جمهوری اسلامی را با کشورهای دیگر دیدند و برای اینکه از این مراودات جا نمانند نسبت به لغو برخی از محدودیت ها اقدام کردند.
وی در ادامه تاکید کرد: آنها دیدند که جمهوری اسلامی ایران بدون در نظر گرفتن FATF که آنها ما را به پذیرش آن مجبور می کردند، کار اقتصادی خود را پیش می برد. فلذا سدی را از مسیر خود برداشتند تا تجار آنها از مراودات اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران جا نمانند. اکنون برای آنها مسیری باز شده که با جمهوری اسلامی ایران مراودات اقتصادی داشته باشند.
انتهای پیام
نظر شما