کد خبر 21507
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲

صوفی در گفت‌وگو با نمایندگان:

سوداگری در بازار مسکن به دلیل فعالیت سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین به شدت افزایش یافته است

سوداگری در بازار مسکن به دلیل فعالیت سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین به شدت افزایش یافته است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: سوداگری در بازار مسکن به دلیل فعالیت سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین که قیمت‌ها را بدون هیچ نظارت و ضابطه‌ای بالا می‌برند، به شدت افزایش یافته است. این سوداگری باعث افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار مسکن شده و مشکلات زیادی برای مردم به وجود آورده است.

عباس صفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با نمایندگان، بیان کرد که در حال حاضر کشور با یک ناترازی سنگین در حوزه مسکن مواجه است. این ناترازی به دلیل عدم ساخت واحدهای مسکونی کافی و همچنین شرایط سخت ساخت مسکن در سال‌های گذشته به وجود آمده است. وی تصریح کرد که طبق قانون برنامه هفتم، باید تا پایان این برنامه، پنج و نیم میلیون واحد مسکونی ساخته شود که این امر نیازمند یک میلیون واحد مسکونی در هر سال است. 
 
نبود تسهیلات و زمین؛ مشکلات اساسی در تامین مسکن 
 
صوفی با اشاره به نبود تسهیلات مناسب و همچنین کمبود زمین برای ساخت مسکن، افزود که این مشکلات نیازمند ورود جدی وزارت مسکن و شهرسازی است. طبق گفته وی، وزارت مسکن باید به طور جدی وارد میدان شده و از ظرفیت‌های قانونی موجود مانند قانون جهش تولید مسکن و قانون جهانی جمعیت استفاده کند. این قوانین به وزارت مسکن این امکان را می‌دهند که زمین‌های موجود خود را برای ساخت مسکن در اختیار مردم قرار دهد. 
 
ضرورت ورود بانک‌ها و وزارت اقتصاد 
 
این نماینده مجلس در ادامه به نقش بانک‌ها و وزارت اقتصاد در حل بحران مسکن اشاره کرد و گفت که بانک‌ها باید وارد این حوزه شوند و تسهیلات مناسب را در اختیار مردم و تعاونی‌ها قرار دهند. او همچنین تاکید کرد که بدون همکاری این نهادها، وزارت مسکن به تنهایی قادر نخواهد بود مشکلات ناترازی مسکن را حل کند. 
 
سوداگران مسکن؛ تهدیدی برای بازار مسکن 
 
صوفی همچنین به وجود سوداگری در بازار مسکن اشاره کرد و گفت که این مشکل به دلیل فعالیت سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین که قیمت‌ها را بدون هیچ نظارت و ضابطه‌ای بالا می‌برند، به شدت افزایش یافته است. این سوداگری باعث افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار مسکن شده و مشکلات زیادی برای مردم به وجود آورده است. 
 
افزایش اجاره‌بها؛ نتیجه ناترازی در مسکن 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به مشکل اجاره‌بها اشاره کرد و افزود که وقتی نتوانیم مسکن کافی برای مردم تأمین کنیم، اجاره‌ها نیز افزایش می‌یابد. در شرایط ناترازی مسکن، تقاضا برای مسکن بیشتر از عرضه آن است و این امر موجب افزایش اجاره‌بها می‌شود.  
 
صوفی در پایان از برگزاری جلسه‌ای در کمیسیون عمران با حضور وزیر اقتصاد و وزیر مسکن خبر داد. هدف این جلسه بررسی وضعیت تسهیلات و مشکلات موجود در تأمین مسکن و اجاره‌بها و یافتن راه‌حل‌هایی برای حل این مسائل است. 

انتهای پیام

کد خبر 21507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =