به گزارش نمایندگان، جان برکفان گمنام ایران اسلامی،از ارکان اصلی تأمین امنیت کشور هستند که تلاشهایشان اغلب به دلیل ملاحظات امنیتی، از دید عموم پنهان میماند؛ از جمله دستاوردهای برجسته وزارت اطلاعات، میتوان به دستگیری عبدالمالک ریگی اشاره کرد؛ عملیاتی پیچیده و موفق که در سال ۱۳۸۸ انجام شد. ریگی، که از حمایتهای سازمان ISI پاکستان، آمریکا و عربستان برخوردار بود، هیچگاه گمان نمیکرد در دام سرویسهای اطلاعاتی ایران گرفتار شود.
در گام دوم انقلاب، وزارت اطلاعات با دستگیری یک ابر جاسوس که به اطلاعات حساس و راهبردی دسترسی داشت، نشان داد که در مقابله با نفوذ، هیچگونه تساهل و تسامحی وجود ندارد.
علیرضا اکبری، یکی از عوامل نفوذی سرویس جاسوسی انگلیس بود که پس از شناسایی، دستگیر و مجازات شد. بررسی پرونده اکبری، برای شناخت شجره نفوذ و جاسوسی، اهمیت فراوانی داشت.
راهبرد نوین اطلاعاتی ایران برای صیانت از امنیت ملی
جریانهای جاسوسپرور آمریکایی-صهیونیستی که با هدف مهندسی اجتماعی در ایران به دنبال طراحی سیگنالهای مناسب برای هدایت جامعه هستند که در دهه پنجم انقلاب، مجاهدان خاموش، مأموریتهایی فراتر از حوزههای سنتی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
راهبرد بلندمدت وزارت اطلاعات، مبتنی بر پیشبینی رویدادها، تحلیل دقیق اطلاعات و تخصصگرایی است؛ با توجه به تحولات جهانی و دیجیتالی شدن، نهادهای اطلاعاتی، نقشی اساسی در پیشبرد حکمرانی مطلوب دارند. وزارت اطلاعات با رصد دقیق موانع داخلی و ارائه اطلاعات به حکمرانان، زمینه پیشگامی کشور در رقابتهای منطقهای، فرامنطقهای و جهانی را فراهم میکند.
وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران، به عنوان یکی از حرفهایترین نهادهای اطلاعاتی جهان، کارنامهای درخشان در دفاع از مظلومان، مبارزه با نظام سلطه و برقراری امنیت پایدار برای جامعه اسلامی، در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی، از خود به جای گذاشته است.
در پارادایم نوین امنیتی، صیانت از ادراک و شناخت اعضای جامعه در برابر تهاجم دشمن، به عنوان نقطه کانونی جنگ ترکیبی در گام دوم انقلاب، مورد توجه راهبردی مجموعه اطلاعاتی کشور قرار دارد.
نظر شما