کد خبر 23350
۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹

صحن مجلس؛

طاهری: مسکوت ماندن طرح مالیات بر سوداگری، مخالفت با شعار سال است

طاهری: مسکوت ماندن طرح مالیات بر سوداگری، مخالفت با شعار سال است

عضو کمیسیون صنایع با تأکید بر این‌که قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی یکی از شاخص‌ترین اقدامات برای تحقق شعار سال است، گفت: مسکوت ماندن این طرح یعنی ارسال پیام مخالفت با شعار سال و آسیب زدن به تولید است.

به گزارش خبرنگار نمایندگان، مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با پیشنهاد مسکوت ماندن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی گفت: عزیزان، خواهش می‌کنم دقت کنید؛ این مسأله مهم است. شعار سال، شعار سرمایه‌گذاری است و شاید شاخص‌ترین اقدامی که در راستای تحقق این شعار بخواهیم انجام دهیم، همین قانون باشد.

وی افزود: همه ما در مصاحبه‌هایمان می‌گوییم که باید کاری کنیم سرمایه‌ها به سمت تولید برود، نه سفته‌بازی. باید جهت‌گیری‌ها را به سمت فعالیت‌های مولد سوق دهیم. این قانون، یک قانون تجربه‌شده در دنیاست و در بسیاری از کشورها از آن استفاده می‌شود.

طاهری ادامه داد: این طرح سال‌هاست که در مجالس مختلف و دولت‌های مختلف مطرح بوده و اکنون در آستانه به ثمر رسیدن است. خواهش می‌کنم با مسکوت گذاشتن آن به تولید آسیب نزنید، چون دقیقاً مسکوت ماندن این قانون یعنی پیام مخالف با شعار سال.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون برای بخش تولید، مالیات را صفر کرده و فقط سوداگران را هدف گرفته است. همگی‌مان در صحبت‌هایمان به ضرورت مقابله با دلالی اشاره می‌کنیم. بله، ممکن است برخی بخش‌های قانون بتواند سخت‌گیرانه‌تر باشد، اما این تازه شروع راه است.

نماینده زنجان تصریح کرد: به دلایل مختلف، از جمله برای آن‌که رأی بیاورد و مسیر قانون‌گذاری‌اش طی شود، ممکن است بعضی بخش‌ها کمی نرم‌تر طراحی شده باشند. مثلاً در مواردی درباره خانه یا خودرو گفته شده اگر خانواده‌ای چند فرزند بالای ۱۸ سال دارد، بلامانع است. اما در مجموع، تلاش زیادی برای تدوین این قانون انجام شده است.

وی گفت: مجالس مختلف روی این قانون زحمت کشیده‌اند و اگر اکنون مسکوت بماند، معلوم نیست چه زمانی دوباره به جریان بیفتد. در آن صورت، قطعاً با تعارض منافع روبه‌رو می‌شویم و مردم خواهند گفت که شما خودتان سوداگر هستید که با این طرح مخالفت می‌کنید.

طاهری تأکید کرد: اگر هم در بخشی از قانون اشکالی وجود دارد، می‌توان در آینده اصلاحش کرد. ولی باید چارچوب اولیه را ایجاد کرد. خواهش می‌کنم دوستان با دقت رأی بدهند، با کارشناسان اقتصادی مشورت کنند. پایه‌گذاری این مالیات اگر انجام نشود، به تولید و سرمایه‌گذاری کشور آسیب وارد می‌شود.

عضو کمیسیون صنایع در پایان گفت: امروز باید پیام مثبتی از مجلس به جامعه مخابره شود، پیامی که مانع هدایت ثروت به سمت فعالیت‌های نامولد باشد. رأی منفی به مسکوت ماندن بدهید تا این قانون مهم تصویب شود.

انتهای پیام

کد خبر 23350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =