کد خبر 15912
۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱

رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس عنوان کرد:

جای خالی شبکه‌های مردمی و جهادی جمعیت در اجلاسیه مردمی‌سازی دولت

جای خالی شبکه‌های مردمی و جهادی جمعیت در اجلاسیه مردمی‌سازی دولت

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم گفت: جای شبکه مردمی فعالان جمعیت -که بیش از یک دهه بار سنگین جمعیت را در سایه غفلت مسئولان به دوش کشیده بودند- را در «اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت» بسیار خالی دیدم.

به گزارش نمایندگان، فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از رئیس جمهور و دستیار ایشان برای کلید زدن رویداد مردمی‌سازی، تصریح کرد: به عنوان مسئول فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس، جای شبکه مردمی فعالان جمعیت -که بیش از یک دهه بار سنگین جمعیت را در سایه غفلت مسئولان به دوش کشیده بودند- را در «اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت» بسیار خالی دیدم.

رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس ادامه داد: قطعاً هیچکدام از فرایندهای مردمی‌سازی -چه در حوزه اقتصاد، چه در زیرساخت و چه در حوزه اجتماعی- بدون موضوع جمعیت و بدون مقابله با بحران جمعیتی پیش نخواهد رفت؛ لذا ای کاش یکی از بخش‌های این اجلاسیه به ارائه گزارش فعالان مردمی به رئیس جمهور و توجه ویژه رئیس جمهور به این تشکل‌های مردمی و حرکت‌های جهادی مردم‌پایه برای افزایش جمعیت اختصاص پیدا می‌کرد.

محمدبیگی با تاکید بر جای خالی تشکل‌های مردمی و جهادی در «اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت»، اضافه کرد: برای مثال ما مؤسسات نیکوکاری فعال در حمایت از والدین، تهیه و تأمین سیسمونی نوزادان خانواده‌های بی‌بضاعت را تهیه و گروه‌های مردمی و جهادی داریم که به جهاد تبیین در حوزه جمعیت می‌پردازند و بیش از یک دهه فعالیت دارند. گروه‌های جهادی جمعیت را داریم که مبدع پویش‌های مقابله با سقط جنین، مانند «پویش نفس» هستند.

وی ادامه داد: گروه‌های ویژه‌ای داریم که برای افزایش مهارت و توانمندی دوران مادری به آموزش و حمایت مادران باردار می‌پردازند یا هیات مادران جوان و  هیئت‌های مذهبی داریم که در حوزه حمایت از جمعیت فعال هستند.

رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه انتظار داشتم موضوع اَبَر چالش جمعیت -که تاکنون 59 بار از لسان رهبر معظم انقلاب بیان شده- در «اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت» جایی داشت، اضافه کرد: در این اجلاسیه بر مسائل اقتصادی و زیرساختی تمرکز شد، در حالی که بنا کردن مردمی‌سازی دولت صرفاً بر پایه اقتصاد می‌تواند خطرناک و خطرساز باشد، چراکه بدون توجه به عامل جمعیت هیچ یک از این‌ها اتفاق نخواهد افتاد.

محمدبیگی گفت: قطعاً این شبکه مردمی بودند که همیشه حاضر و در صحنه و جلوتر از مسئولان موضوع جمعیت را در حدود یک دهه در دست داشتند تا اینکه بالاخره قانون‌گذارانی پیدا شدند که در این موضوع احساس وظیفه کردند و البته قانون آن هم باز با طرح مجلس مردمی اتفاق افتاد. لذا از دولت مردمی انتظار داریم در اجرای قانون جوانی جمعیت، کار را با شبکه فعالان مردمی و با استفاده از دستیاران مردمی پیش ببرد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم با اشاره به «طرح شهریاران» که در «اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت» رونمایی شد، عنوان کرد: این طرح به نوعی شکل‌دهی و وزن‌دهی به شبکه مردمی فعالان حوزه مردمی‌سازی است که امیدوارم با اجرای آن شاهد شکوفایی مردم‌سالاری دینی به معنای واقعی و مبتنی بر نظام و تمدن‌سازی نوین اسلامی و حضور همه آحاد مردم در همه موضوعات، توجه به بخش خصوصی و سلیقه‌ها و مشارکت آحاد مردم باشیم.

بدون حضور مردم در پروژه‌ها پیشرفت سریع ناممکن است

محمدبیگی با تاکید بر اینکه تا مشکل مشارکت مردمی در پروژه‌ها را حل نکنیم، پیشرفت سریع غیرممکن خواهد بود، مجدد از دولت برای اینکه پرچم‌دار این موضوع شده تشکر کرد.

تحقق دولت اسلامی با ایجاد تشکل‌های مردمی

دبیر فراکسیون گام دوم انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر صحبت‌های خود ضمن اشاره به مراحل جامعه‌سازی یعنی «انقلاب اسلامی»، «حکومت اسلامی»، «دولت اسلامی»، «جامعه اسلامی» و... که رهبر معظم انقلاب فرمودند، اظهار کرد: ما در مرحله دولت اسلامی که مرحله سوم است، باقی ماندیم و تحقق دولت اسلامی با ایجاد شبکه‌های مردمی است تا در ادامه بتوانیم زمینه جامعه اسلامی را فراهم کنیم. جامعه اسلامی هم می‌تواند آن جامعه عصر ظهور و تمدن‌ساز نوین اسلامی را رقم بزند.

محمدبیگی در پایان تاکید کرد: بدون شک گام دوم انقلاب اسلامی با حضور مردم به ویژه حضور گسترده جوانان تحقق خواهد یافت و مردمی‌سازی دولت زمینه حضور بیشتر جوانان در اداره مملکت را فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

کد خبر 15912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =