به گزارش خبرنگار نمایندگان ما، سید محمد حسینی در حاشیه نشست علنی امروز (یکشنبه 23 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران از حضور رئیس جمهور در مراسم رأی اعتماد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در روز سه شنبه 25 آبان ماه جاری در صحن علنی خبر داد و گفت: فیاضی سه شنبه گذشته به مجلس معرفی شد که این موضوع واکنش های متعدد، مخالفت ها و موافقت هایی در پی داشت.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس حضور پیدا کرده و به ابهامات و پرسش ها، پاسخ داده و قرار است امروز و فردا نیز در جلسات کمیسیون های مختلف و فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس حضور یافته و به سوالات پاسخ دهد.
وی ادامه داد: حجت الاسلام رئیسی نیز روز سه شنبه برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و تشریح دلایل انتخاب وی برای این وزارتخانه و برنامه 4 ساله فیاضی در صحن علنی حاضر خواهد شد و امیدواریم نمایندگان طرح ها، ایده ها و راهکارهای ارائه شده برای عبور از مشکلات معیشتی معلمان را به درستی شنیده و در این خصوص تصمیم گیری کنند تا وزارت آموزش و پرورش از حالت اداره توسط سرپرست خارج شود.
حسینی در ادامه سخنان خود درخصوص لایحه تامین مطمئن کالای اساسی، نهاده های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست های جبرانی برای حمایت اقشار آسیب پذیر نیز گفت: این لایحه دوفوریتی چهارشنبه هفته گذشته به مجلس تقدیم شد و نسبت به آن دیدگاه های مختلفی نیز مطرح گردید.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: درخصوص این لایحه جلسات گسترده ای برگزار شده و تمام سعی دولت این است که مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر برای تامین کالاهای اساسی و به لحاظ اقتصادی دچار مشکل نشوند. در اقتصاد، گاهی نیاز به تغییر رویه و تحول وجود دارد و این لایحه می تواند تغییرات مطلوبی را به وجود بیاورد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری خانه ملت مبنی بر اینکه آیا در شرایط کنونی با حذف ارز 4200 تومانی، قیمت کالاهای اساسی به یکباره افزایش سرسام آور نخواهد داشت؟ گفت: قبل از اجرای هر تغییری در این مقطع ما در فکر تامین کالاهای اساسی هستیم، مدت ها بر روی این موضوع بحث شده و امیدواریم کمترین مشکلات برای جامعه به ویژه اقشار آسیب پذیر به وجود بیاید، البته راهکارهای ارائه شده در این لایحه می تواند موثر باشد.
حسینی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص اینکه برای حذف ارز 4200 تومانی براساس قانون نیازی به ارائه لایحه از سوی دولت به مجلس نبوده، چرا دولت در این خصوص لایحه ارائه کرده است، بیان کرد: اختلاف نظری در این مورد میان دولت و مجلس وجود داشت، اما برای ایجاد وفاق و هماهنگی بیشتر، دولت لایحه تامین مطمئن کالای اساسی، نهاده های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی و سیاست های جبرانی برای حمایت اقشار آسیب پذیر را به مجلس تقدیم کرد تا روال خود را طی کند.
انتهای پیام/
نظر شما